Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras, în lacrimi pe internet. Cum a reacționat bruneta după ce l-a văzut pe Zanni că a plâns în urma plecării ei

Ana Porgras, în lacrimi pe internet. Cum a reacționat bruneta după ce l-a văzut pe Zanni că a plâns în urma plecării ei

GALERIE FOTO (6) Ana Porgras, în lacrimi pe internet.

Ana Porgras, în lacrimi pe internet. Duminică seară, eliminarea Anei Porgras a stârnit reacții dure în mediul online. Majoritatea telespectatorilor sunt de părere că Jador a făcut o greșeală nominalizându-o spre eliminare pe Ana. Ulterior, bruneta a primit cele mai puține voturi din partea publicului, fiind nevoită să părăsească competiția de la Survivor România. În urma plecării acesteia, Zannidache a fost cel mai afectat, artistul izbucnind în plâns, spre uimirea tuturor.

Ana Porgras, în lacrimi pe internet. Cum a reacționat bruneta după ce l-a văzut pe Zanni că a plâns în urma plecării ei

Ana Porgras, în lacrimi pe internet. Încă de la intrarea în echipa Faimoșilor, Ana Porgras a reușit să le cucerească inimile telespectatorilor, mai ales că aducea multe puncte echipei. Duminică seara, Ana și-a luat rămas bun de la colegii săi, dar și de la competiția Survivor România. În cadrul Consiliului, Ana Porgras a fost nominalizată spre eliminare de către Jador și Sebastian Chitoșcă și se pare voturile celor doi au fost fatale, sportiva fiind eliminată. „M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de o parte, că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a declarat Ana Porgras.

După ce a ajuns la hotel, vedeta a publicat un story pe Instagram, în care apărea în lacrimi, mulțumindu-le susținătorilor ei. „Nu stiu daca au sens cuvintele, nu cred. Ați văzut și voi, imi este destul de greu să vorbesc acum, dar am vrut să fac treaba asta și sa va multumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea voastră”, a spus Ana.  De asemenea, vedeta a repostat mesajele primite de la numeroase vedete care și-au exprimat regretul în urma plecării ei.

Cum a reacționat Zanni după plecarea Anei?

Zannidache și Ana Porgras sunt prieteni foarte buni, artistul fiind foarte fericit când sportiva a intrat în echipa sa. Duminică seara, când a aflat că buna sa prietenă se întoarce acasă, Zanni nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, uimindu-i atât pe colegii săi, cât și pe telespectatori. Tânărul de 24 de ani a cunoscut-o pe Ana cu câteva zile înainte de a începe competiția, atunci când s-au întâlnit la examenul medical. Între ei s-a creat o prietenie strânsă, iar fanii s-au gândit de multe ori că între ei ar exista o poveste de dragoste. Zannidache a fost vizibil devastat de eliminarea celei mai bune concurente din echipă. După ce fosta gimnastă a părăsit Consiliul, Zanniache a început să plângă în hohote, în timp ce colegii săi au încercat să-l încurajeze.

Dimineață, după ce a văzut reacția prietenului său, Ana a reacțioant pe Instagram. Vedeta a scris că speră ca Zanni să câștige marele premiu Survivor România. „Vreau să îl văd pe Zannidache învingătorul, cel pe care nu îl dărămâ nimic„. Ana Porgras a luptat alături de Zanni în ștefeta mixtă, salvându-și echipa de la înfrângere în jocul pentru comunicare. Fosta gimnastă le-a adus trei puncte Faimoșilor la jocul de ieri, iar plecarea acesteia a adus liniște în cele două tabere.

Ana Porgras revine la Survivor România: s-a demarat o petiție online

Fanii emisiunii de la Kanal D sunt extrem de revoltați din cauza eliminării gimnastei, iar în mediul online s-a demarat o petiție pentru ca bruneta să se întoarcă în concurs.

„Ana, concurenta de la Survivor, cea mai buna concurenta a emisiunii, a fost eliminată pe nedrept și vrem revenirea ei in competiție!”, este mesajul petiției lansată de Andreea O. pe site-ul avaaz.org, una din cele mai cunoscute pagini web de acest tip.

Petiția a fost lansată astăzi, iar până la această oră a strâns peste 12.200 de semnături din 20.000, aceasta fiind cea mai dură lovitură dată de telespectatori postului turc de televiziune.

Ana Porgras, cum a ajuns la Survivor România

Însă cum a ajuns gimnasta Ana Porgras la Survivor România? Fosta stea a gimnasticii din România a declarat pentru Kanal D că motivul care a făcut-o să participe la competiția din Jungla Dominicană este că dorește să demonstreze tuturor că și femeile pot supraviețui în condiții dificile.

”Cred că voi face faţă acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viaţa de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înţelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forţă fizică, sunt tolerantă şi văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a dezvăluit Ana Porgras pentru sursa citată.