Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu, asupru criticată în mediul online după ce a postat o poză din Dubai! Vedeta a primit zeci de reacții negative

Loredana Chivu, asupru criticată în mediul online după ce a postat o poză din Dubai! Vedeta a primit zeci de reacții negative

GALERIE FOTO (3) Loredana Chivu, asupru criticată în mediul online după ce a postat o poză din Dubai! Vedeta a primit zeci de reacții negative

Loredana Chivu a fost criticată aspru după ce a postat o poză pe contul ei de Instagram. Vedeta se află în vacanță în Dubai. 

Loredana Chivu, asupru criticată în mediul online după ce a postat o poză din Dubai

Loredana Chivu se află în vacanță în Dubai, însă ultima fotografie pe care a postat-o vedeta a creat un val de reacții din partea fanilor. Urmăritorii ei au fost atât de deranjați de postarea blondinei încât nu au stat pe gânduri și au criticat-o dur!

Fosta asistentă TV a decis să publice o imagine alături de fratele său, însă cum soarele în Dubai e atât de puternic, Loredana Chivu a ales să editeze fotografia mai mult decât e necesar, însă a uitat un aspect foarte important. Corpul său e complet roșu, iar soarele i-a creat probleme uriașe trupului Loredanei Chivu, însă fața nu a intrat deloc în vizorul razelor soarelui, motiv pentru care e în continuare la fel de albă ca și înainte, fapt ce a atras imediat atenția.

Loredana Chivu, asupru criticată în mediul online după ce a postat o poză din Dubai! Vedeta a primit zeci de reacții negative

Fotografia a stârnit critici dure, iar internauții au făcut sute de glume pe seama imaginii postate de Loredana. Doar câteva dintre comentarii fac referire la faptul că vedeta își editează mult prea mult imagine ori s-a operat încât a ajuns de nerecunoscut.

”Parcă ești un robot. Te-ai operat atât de mult încât te-ai mutilat. Se pare că nu-ți priește soarele din Dubai. Te-ai prăjit. I-au luat foc silicoanele”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de ea.

Loredana Chivu, asupru criticată în mediul online după ce a postat o poză din Dubai! Vedeta a primit zeci de reacții negative

Loredana Chivu a fost surprinsă la brațul unui milionar turc

Loredana Chivu este o norocoasă atunci când vine vorba de bărbați. Blondina se află în Dubai și a atras atenția unui milionar turc, la brațul căreia s-a fotografiat și a ținut să posteze pe rețelele de socializare. Mai exact, Loredana Chivu l-a sedus cu formele sale apetisante pe Nusr Et, celebrul bucătar din Dubai.

Mai mult de atât, Loredana Chivu nu s-a mulțumit doar cu o poză cu celebrul chef ci a avut prilejul să mănânce direct din mâna magnatului. Nusr Et i-a preparat o bucată de carne de vită cu topping de…aur. Porția nu costă mai puțin de 1.200 de euro.

Nusr Et este unul dintre cei mai cunoscuți măcelari și preparatori ai cărnii de lux din lume. El deține celebrul lanț de restauranțe și magazine destinate acestor preparate. El are o avere estimată la peste 50 de milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: