Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a strâns Cătălin Moroșanu pentru „tăticul-călăreț”. De ce a vândut tânărul casa primită în urma donațiilor

Câți bani a strâns Cătălin Moroșanu pentru „tăticul-călăreț”. De ce a vândut tânărul casa primită în urma donațiilor

GALERIE FOTO (5) Câți bani a strâns Cătălin Moroșanu pentru _tăticul-călăreț_

Câți bani a strâns Cătălin Moroșanu pentru „tăticul-călăreț”. În urmă cu mai bine de un an, Sergiu Ciobotariu devenea cunoscut în toată țara după ce a fost surprins în timp ce se deplasa călare pe cal la spital pentru a-și vizita soția care tocmai născuse. După ce a auzit povestea tânărului, Cătălin Moroșanu a ajutat la donațiile făcute de internauți, construindu-i acestuia o casă. Câți bani i-a oferit Moroșanu lui Sergiu?

Câți bani a strâns Cătălin Moroșanu pentru „tăticul-călăreț”. De ce a vândut tânărul casa primită în urma donațiilor

Câți bani a strâns Cătălin Moroșanu pentru „tăticul-călăreț”. Sergiu Ciubotariu a impresionat toți românii cu povestea sa. Anul trecut a fost fotografiat în timp ce se deplasa spre spital călare pe un cal, după ce soția sa născuse primul lor copil. Impresionat de cazul tânărului,a fost primul care a răspuns la viața amărâtă a lui Sergiu și a pornit inițiativa de a strânge bani, pentru ca prospătul tătic să înceapă o viață departe de ghetoul în care trăia împreună cu soția sicei trei copii. „Opriți-vă din tot ce aveți de făcut și acordați-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deși nu are o casă a lui și locuiește într-o încăpere improvizată de 6 metri pătrați, Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge. Sergiu nu are mașină sau bani de taxi, așa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iași unde soția lui a născut un băiețel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață, iar situația dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta”, declara Cătălin Moroşanu pe Facebook, în urmă cu un an.

Vedeta a reușit să strângă într-un timp foarte scurt suma de 37.000 de euro, cu care i-a cumpărat tânărului o casă complet mobialăm și utilată. Pe lânga asta, familiei Ciubotariu i-au rămas în cont suma de 27.900 de lei cu care putea să înceapă o viață liniștită.

Sergiu a vândut casa primit din donații

Ei bine, situația avea să ia o turnură șocantă după ce s-a aflat că Sergiu Ciubotariu a vândut casa primită în urma donațiilor, deși iniția contractul pentru locuință a fost de închiriere pe o perioadă de cinci ani.

După ce a închiriat casa, Sergiu a decis să se întoarcă în ghetoul de unde a plecat, dar nu înainte de a se întoarce în ghetoul de unde a plecat, dar nu înainte de a-și cumpăra un bolid de lux. „Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte ”, a spus un vecin.

Evident, reacțiile nu au întârziat să apară și apropiații lui Cătălin Moroșanu se declară dezamăgiți de gestul tânărului. „Deși era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru că familia Ciobotariu să beneficieze de condițiile unei vieți normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deși era complicat deoarece acesta nu avea școală ”, au spus apropiații lui Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: