Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a ales cum să o numească pe fetița sa. Prezentatoarea tv va naște peste câteva luni

Cristina Cioran a ales cum să o numească pe fetița sa. Prezentatoarea tv va naște peste câteva luni

GALERIE FOTO (4) Cristina Cioran a ales cum să o numească pe fetița sa

Cristina Cioran a ales cum să o numească pe fetița sa. Actrița și-a anunțat fanii că deja i-a ales numele fetiței sale. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea tv a postat o imagine cu burtica, dezvăluind public cum a ales să o cheme pe fiica ei.

Cristina Cioran a ales cum să o numească pe fetița sa. Prezentatoarea tv va naște peste câteva luni

Cristina Cioran a ales cum să o numească pe fetița sa.Fosta prezentatoare de Acces Direct este în culmea fericirii după ce a aflat că în câteva luni va deveni mamă pentru prima oară. Cristina Cioran se află în al doilea trimestru de sarcină, iar peste câteva luni își va strânge în brațe fetița. Recent, actrița în vârstă de 43 de ani a declarat că pe fetița sa o va chema Ema, un nume la care s-a gândit împreună cu iubitul său,destul de multă vreme. În același timp, Cristina Cioran este foarte entuziasmată, menționând în mediul online că abia așteaptă să o cunoască pe fiica sa.„Draga mea EMA, abia astept sa te tin in brate!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Cristina Cioran pe contul ei de Instagram.

Cristina Cioran a spus cum o va chema pe fiica ei

La scurt timp, postarea blondinei a fost asaltată cu mii de like-uri și comentarii apeciative, spunând că le place la nebunie numele Ema și urându-i vedetei naștere ușoară. „Ce frumos💜. / Sarcina usoara in continuare 😍 Te imbratisez si iti doresc doar bine!!! ❤️❤️/ Multa sanatate, naștere usoara! / Eram sigura ca iti doreai alt nume pentru ea 😘 / Esti superba! Sarcina usoara. / Sunt asa fericit pentru tine 👏”, i-au transmis fanii Cristinei Cioran pe Instagram.

Cine este iubitul Cristinei Cioran

Cristina Cioran trăiește o poveste de dragoste alături de Alexandru Dobrescu. Cei doi sunt împreună de anul trecut, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Cristina a dezvăluit că iubitul ei mai are un copil dintr-o relație anterioară. Alex este mai mic decât ea cu șapte ani, dar diferența de vârstă nu reprezintă un impediment în relația lor de iubire. ”Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus ea.

În cadrul unui interviu, blondina a povestit momentul în care a fost cerută în căsătorie. La doar o săptămână după ce s-au cunoscut, Alexandru și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie, dar ea nu i-a răspuns atunci. ”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea…”, a mai spus vedeta.

Cristina Cioran și ALex aveau planuri de a face nunta în februarie, dar au aflat că este insărcinată și din acest motiv au amânat marele eveniment. ”Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: