Redactia.ro
Home » Monden » Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole. De ce s-a sinucis celebra artistă

Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole. De ce s-a sinucis celebra artistă

GALERIE FOTO (4) Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole.

Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole. Artista s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, și a lăsat în urmă o adevărată poveste tristă și plină de durere. De asemenea, Mădălina a lăsat și un bilet de adio cu o mare însemnătate. De ce s-a sinucis?

Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole. De ce s-a sinucis celebra artistă

Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole. Moartea îndrăgitei artiste va rămâne una dintre cele mai mari mistere din ultimii ani, din România. Mădălina Manole a ales să-și pună capăt zilelor chiar de ziua ei, pe 12 iulie 2010. De atunci, familia sa a trăit o durere foarte mare, iar părinții săi s-au stins din viață cu această neputință, după ani în care s-au luptat să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica lor. Ani la rând, au fost publicate informații despre motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest șocant. Odată cu publicarea biletului de adio au dispărut toate zvonurile legate de moartea artistei.

Ultimele cuvinte ale Mădălinei Manole sunt de-a dreptul cutremurătoare și scot la iveală drama trăită în ultimii ani de viață. În bilet, artista a descris starea în care se afla și vorbește și despre copilul ei, care avea la acea vreme doar o lună. Probabil cel mai important aspect care reiese din biletul de adio, Mădălina Manole suferea de depresie, simțindu-se abandonată și neputincioasă. „Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)”, a spus Madalina Manole inainte de a-și pune capăt zilelor.

Madalina Manole si-a pus capat zilelor

În continuare, artista susține că nu mai vrea să trăiască și le cere iertare celor dragi pentru gestul pe care avea să-l facă. „Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”.

Părinții artistei s-au stins din viață de dorul fiicei lor

Ani de zile s-au luptat să afle adevărul despre moartea fiicei lor dar și pentru a-și vedea nepotul, singura moștenire lăsată de Mădălina Manole. Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei nu le-a permis acestora să își vadă nepotul, acest lucru afectându-i și mai mult. În 2017, mama artistei, Eugenia Manole s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul la plămâni. Deși aflase cu două luni înainte de apariția bolii, aceasta a avansat rapid și nu s-a mai putut face nimic.

După doi ani, Ion Manole, tatăl Mădălinei a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Starea de sănătate a bărbatul s-a agravat, ia medicii nu au mai putut face nimic după ce acesta a intrat în comă. Acum, fratele artistei încearcă să își revină după ce și-a pierdut întreaga familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: