Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul este de neoprit în familia Mădălinei Manole. Fratele artistei s-a ales cu plângere

Scandalul este de neoprit în familia Mădălinei Manole. Fratele artistei s-a ales cu plângere

GALERIE FOTO (4) Scandalul este de neoprit în familia Mădălinei Manole

Scandalul este de neoprit în familia Mădălinei Manole. Moartea Mădălinei Manole a declanșat un adevărat scandal între familia sa și soțul ei, Petru Mircea. Curând se împlinesc 11 ani de la moartea subită a artistei, iar încă de atunci, fratele său, Marian Manole și Petru Mircea se războiesc. Recent, Marian Manole a explicat motivul pentru care acest scandal nu se oprește.

Scandalul este de neoprit în familia Mădălinei Manole. Fratele artistei s-a ales cu plângere

Scandalul este de neoprit în familia Mădălinei Manole. Pe 14 iulie se împlinesc 11 ani de când, Mădălina Manole a plecat dintre noi. Cu toate astea, scandalul dintre fratele ei, Marian Manole și fostul ei soț, Petru Mircea este departe de a se finaliza. Recent, un nou conflict a pornit între Marian Manole și Petru Mircea, iar fratele artistei a explicat pentru Antena Stars care este motivul. Acesta susține că totul a plecat de la postările pe care aceste le face pe rețelele de socializare, iar deseori mesajele și postările îl vizează pe fostul soț al artistei. Așadar, Petru Mircea este de părere că fratele fostei soții îi denigrează imaginea, motiv pentru care a decis să-l dea în judecată, făcând o plângere penală la adresa acestuia.

Potrivit acestuia, Marian Manole l-ar fi înjurat pe contul de Facebook, acesta fiind motivul pentru care a decis să pună piciorul în prag. ”Cel căruia i-a spus tata „Iuda”, Ciprian Antohi de e lui Petru Mircea acum, a fost în trupa lui Șerban și a Mădălina, prin anii ‚90, ăla m-a chemat, mi-a făcut plângere la poliție în București. A făcut o plângere stufoasă cu un dosar întreg. Mi-au pus în față plângerea ăluia și datorită paginii mele de Facebook și a ceea ce postez eu acolo, îi denigrez ăluia imaginea, că fanii Mădălinei îl înjură pe el. Băieții de la Otopeni au început să mă atace, crezând că dacă am rămas singur, fără părinți, fără nimeni, sunt singur și acum pot da în mine lejer”, a declarat Marian Manole.

Reacția lui Marian Manole

Deși fostul său cumnat a decis să-l dea în judecată, Marian Manole nu este speriat de această situație. Mai mult, bărbatul nu se va opri să facă dreptate în cazul decesului surorii sale. Marian Manole a declarat că are de gând să meargă până la capăt pentru a scoate la iveală adevărul, învinovățindu-l pe Petru Mircea. ”Că i-am făcut răspunzători de moartea surorii mele și că i-am prejudiciat imaginea, din cauza postărilor mele, el are de suferit și că îl înjură fanii Mădălinei și mai ales că presa preia postările mele și pentru că apare în presă, în general, apare ce postez eu despre el. Am dat și eu o declarație la rândul meu și văd că nu m-au mai chemat până acum și s-au liniștit apele și atunci am zis să nu mai postez chestii despre ăștia. Când îmi vin piticii din cauza oamenilor care au băgat-o în groapă, mai scriu ce vedeți voi acolo, mai scap două trei, cuvinte ca să-i ating și ca să nu uite lumea de ce a murit Mădălina și cum a murit.”, a mai spus bărbatul.

În luna septembrie a anului trecut, tatăl Mădălinei Manole a pierdut lupta împotriva coronavirusului, Marian Manole rămânând fără părinți, dar și fără unica sa soră. În 2017, Eugenia Manole s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate, fără a-și putea vedea nepotul pentru ultima dată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: