Redactia.ro
Home » Monden » Sărbători amare pentru fratele Mădălinei Manole. Declarațiile triste făcute de Marian

Sărbători amare pentru fratele Mădălinei Manole. Declarațiile triste făcute de Marian

GALERIE FOTO (3) Sărbători amare pentru fratele Mădălinei Manole.

Sărbători amare pentru fratele Mădălinei Manole. De 10 ani, Marian Manole trece prin momente groaznice după ce sora sa a murit chiat de ziua ei. De parcă nu ar fi fost de ajuns, în ultimii ani, Marian și-a pierdut ambii părinți. Eugenia Manole a murit în urmă cu trei ani, iar în luna octombrie a acestui an, Ion Manole a murit răpus de coronavirus.

Sărbători amare pentru fratele Mădălinei Manole

Sărbători amare pentru fratele Mădălinei Manole. De când sora sa a murit, fratele Mădălinei Manole se luptă cu depresia. Marian Manole trece prin momente cumplite după ce și-a pierdut ambii părinți și una soră! De zece ani, bărbatul se chinuie să le facă față gândurilor negre, având parte de cele mai triste sărbători. Sărbători amare pentru fratele Mădălinei Manole. Acesta face față cu greu suferinței provocată de pierderea familiei sale. Marian a vorbit pentru Antena Stars despre sărbătorile de iarnă, menționând că această perioadă este foarte tristă pentru el. Lui Marian îi este extrem de dor de familia sa și de momentele petrecute împreună cu cei dragi. Dar cu toate astea, bărbatul este conștient de faptul că trebuie să meargă mai departe. ”Pentru mine, sărbătorile de iarnă nu mai sunt ce au fost și este o perioadă care mă răscolește, mai ales acum că nu îl mai am nici pe tata, în fine. Sunt ok, nu-i problemă. Așa cum tata a dispărut, așa au dispărut și oamenii dragi altor persoane, în casele multor oameni. Asta a fost soarta, nu avem cum să ne împotrivim, ce să facem? Dar nu sunt singurul care a trecut și trece prin lucrurile astea.”, a declarat fratele Mădălinei Manole.

Marian Manole și-a pierdut ambii părinți

În urmă cu mai bine de zece ani, Mădălina Manole, una dintre cele mai talentate artiste din România s-a stins din viață chiar de ziua ei. Pierderea ei i-a îndurerat pe cei doi părinți ai săi, dar și pe unicul frate al ei, Marian. Ani de zile, cei trei s-au luptat pentru a-l vedea pe fiul artistei, după ce soțul Mădălinei Manole nu le-a permis acestora să-l vadă pe fiul lui. Din păcate, mama artistei s-a stins din viață în urmă cu trei ani, fără să-și vadă nepotul. În urmă cu trei luni, Ion Manole a murit în spital după ce s-a luptat cu infecția de coronavirus. În prezent, cel care a rămas să trăiască cu această suferință de nedescris, este Marian Manole. ”I-am făcut săptămâna trecută parastasul de 3 luni… 3 luni, tata, 3 ani și jumătate, și mai mult, mama, 10 ani și aproape jumătate, Mădălina… Amintirile te răscolesc, alea sunt mai grele. În rest, atâta timp cât îl mai am pe copilul meu lângă mine și el e bine, sănătos și fericit, viața merge mai departe. Dumnezeu mi-a dat o viață și o cruce pe care trebuie să ducem cu toții până la capăt, până vrea El să fie capătul.”, a mai spus Marian Manole.

Deși sunt sărbători de Crăciun sau Paște, Marian Manole are același sentiment de tristețe care îi provoacă o durere imensă. Bărbatul a spus că nu mai are motive de bucurie în aceste zile. ”Până în ajunul Sărbătorilor lucrez, în rest acasă cu familia, cu copiii, cu cea a mai rămas din familie. Sărbătorile, de 10 ani și jumătate, la mine sunt triste tot timpul. Dar așa cum vin, așa se duc. Sărbătorile sunt triste, că sunt de Crăciun, că sunt Pascale, zile de naștere ale celor pe care nu-i mai avem lângă noi... „, a spus fără vlagă, fratele Mădălinei Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: