Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița a născut al doilea copil al său! Iată primele imagini după naștere – FOTO

Vulpița a născut al doilea copil al său! Iată primele imagini după naștere – FOTO

GALERIE FOTO (3) Vulpița a născut al doilea copil al său! Iată rimele imagini după naștere - FOTO

Veronica și Viorel Stegaru au devinit părinți pentru a doua oară! Vulpița a născut un băiețel sănătos! Iată primele imagini după ce aceasta a născut. 

Vulpița a născut al doilea copil al său! Iată primele imagini după naștere

Veronica și Viorel Stegaru, cuplul care a ajuns faimos după participarea la emisiunea Acces Direct, au devenit pentru a doua oară părinți. Vulpița a născut un băiețel perfect sănătos, iar vestea așteptată de toată lumea a fost dată chiar în cadrul emisiunii care a consacrat-o de Doina Stina, pe pagina sa de Instagram.

Aceasta a postat o imagine din timpul conversației telefonice cu Vulpița, în care aceasta i-a povestit cum a decurs nașterea celui de-al doilea copil. În captura de ecran, Veronica este fericită, iar zâmbetul de pe buze îi trădează emoțiile. Potrivit informațiilor date de reporterul de la Antena 1, proaspăta mămică a născut un băiețel sănătos, care se simte foarte bine, la fel ca cea care i-a dat viață.

Vulpița a născut al doilea copil al său! Iată rimele imagini după naștere - FOTO

 ”A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a scris Doina Stina pe Instagram.

Chiar dacă s-au contrazis îndelung în privința numelui pe care fiul lor îl va purta, Vulpița și Viorel au decis cu ajutor fanilor că îl va chema Daniel. Inițial micuțul trebuia să se numească Radu Constantin, însă cei doi părinți s-au răzgândit pe ultima sută de metri.

Vulpița a născut al doilea copil al său! Iată rimele imagini după naștere - FOTO

Care este motivul pentru care cei doi nu au mai apărut la TV

Vulpița Stegaru și soțul ei, Viorel, au putut fi urmăriți timp de aproape un an de zile în cadrul Acces Direct. Soții originari din Vaslui au căpătat o mare popularitate și după colaborări muzicale cu Axinte sau artista populară Maria Constantin.

Deși toată lumea se aștepta ca emisiunea care i-a consacrat pe cei doi să reia episodul cu Vulpița și Viorel, mai ales în contextul în care Veronica se pregătea să nască, acest lucru nu s-a întâmplat. Motivul este clar, se pare căplecarea definitivă a celor doi soți din Antena 1 nu a fost deloc una prea plăcută pentru ei. În urma mai multor sesizări și amenzi aplicate de CNA, producția emisiuni Acces Direct a decis ca cei doi să se retragă acasă și să nu mai apară la TV.

Cei doi soți și-au disputat mariajul în fața camerelor de filmat, fiind însă foarte pe placul românilor, care le-au urmărit actitivitatea și-n mediul online. Totul după ce au devenit cunoscuți și datorită aparițiilor cu diverse piese lansate, dar și pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: