Redactia.ro
Home » Monden » Antonia nu vrea să mai audă de Mario Fresh și Lino Golden: ”Ei nu mai există pentru noi”

Antonia nu vrea să mai audă de Mario Fresh și Lino Golden: ”Ei nu mai există pentru noi”

GALERIE FOTO (3) Antonia nu vrea să mai audă de Mario Fresh și Lino Golden

Antonia nu vrea să mai audă de Mario Fresh și Lino Golden. Erau exact ca o familie, dar intrigile au distrus orice urmă de relație între ei. Deși toată lumea spera ca Antonia și Alex Velea să se împace cu Mario Fresh și Lino Golden, se pare că nu mai există nicio șansă. Celebra artistă a declarat că pentru ea și iubitul ei, cei doi foști protejați nu mai există pentru ei.

Antonia nu vrea să mai audă de Mario Fresh și Lino Golden: ”Ei nu mai există pentru noi”

Antonia nu vrea să mai audă de Mario Fresh și Lino Golden. Mario Fresh și Lino Golden, cei doi artiști luați sub aripa lui Alex Velea încă de pe vremea când erau copii, au decis să rupă orice legătură cu artistul și iubita lui, Antonia. Din păcate, s-a produs un scandal de proporții între cei patru, aceștia aruncându-și vorbe grele. Deși a trecut un an, Antonia și ALex nu au uitat de dezamăgirile trăite și dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să le mai dea o șansă băieților de aur, ei bine, nu. Celebra artistă a vorbit despre acest lucru, clarificand situația.

Antonia a vorbit la Antena1, despre scandalul cu cei doi. Aceasta a declarat că i-a susținut foarte mult pe cei doi artiști și că a fost extrem de dezamăgită de gesturile lor. Chiar și așa, Antonia și Alex Velea au trecut peste și nu mai sunt afectați de scandalul cu Lino și Mario. Mai mult, artista a făcut o declarație acidă la adresa celor doi, menționând că pentru ea și iubitul ei, aceștia nu mai există, semn că nu mai este nicio cale de împăcare. ”Ce veche e treaba asta (n.r. cearta dintre ei). Nu e nimic. A murit treaba. I-am susținut foarte mult. A fost o perioada când am fost foarte dezamăgită. Am trecut peste. Am învățat să nu mă mai gândesc la asta. Ne-au arătat fețelele lor, atât. Nimic mai mult. Nu prea am comentat pe treaba asta nici eu, nici Alex. Ei nu mai există pentru noi”, a declarat Antonia.

Mario Fresh, despre scandalul cu Alex Velea și Antonia

La scurt timp după ce a renunțat la colaborarea cu Alex Velea și la prietenia cu familia lui, Mario Fresh a vorbit despre scandal. Iubitul Alexiei Eram a declarat că a fost surprins și dezamăgit de problemele care au apărut între el și cuplul Velea- Antonia.

Mario a precizta că cei doi artiști l-au abandonat și că dintr-o dată nu a mai existat pentru ei. ”Câteodată sunt puțin prost. Iubesc prea mult. Nu se pune problema de relația mea cu Alexia. Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia. Foarte mulți oameni m-au abandonat și eu i-am iubit foarte mult pe toți. Cei care m-au abandonat… puteam să fac orice pentru ei. Pur și simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei”, a spus Mario Fresh într-un podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: