Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Berecleanu calcă pe urmele lui Kim Kardashian! Eva face furori pe contul său de Instagram

Fiica Andreei Berecleanu calcă pe urmele lui Kim Kardashian! Eva face furori pe contul său de Instagram

GALERIE FOTO (2) Fiica Andreei Berecleanu calcă pe urmele lui Kim Kardashian! Eva face furori pe contul său de Instagram

Fiica Andreei Berecleanu vrea să calce pe urmele lui Kim Kardashian! Tânăra se pozează în ipostaze provocatoare pe contul său de Instagram, și pe bună dreptate, căci are cu ce se mândri!

Fiica Andreei Berecleanu calcă pe urmele lui Kim Kardashian! Eva face furori pe contul său de Instagram

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, iar fiica ei, Eva Zaharescu, pare să-i moștenească în totalitate trăsăturile fizice și e mai frumoasă pe zi ce trece. Mai mult, se pare că tânăra a depășit granițele și ia ca reper vedetele internaționale.

Andreea Berecleanu și Eva Zaharia au o relația foarte bună de mamă-fiică, iar asta datorită faptului că cele două au reușit să comunice foarte bine încă de la începutul adolescenței Evei. Tânăra a crescut armonios, arată impecabil și este o domnișoară foarte apreciată în mediul online.

Eva are 19 ani și studiază la Londra! Fiica prezentatoarei TV are rezultate excepționale la învățătură și reușește să fie și un model pe contul său de Instagram, având deja o comunitate de 21 de mii de urmăritori. Chiar dacă este tânără, Eva Zaharescu este o persoană foarte responsabilă și are grijă să le aducă bucurie părinților ei în fiecare zi.

Vremurile în care adolescenta Eva Zaharescu apărea în pictoriale cu mama sa celebra au apus de mult timp. De curând, aceasta a publicat câteva fotografii de-a dreptul incendiare pe contul său de Instagram. Eva a pozat sexy, într-o rochie roz, mulată, care i-a pus în evidență formele perfecte. Deloc timidă, fiica fostei știriste de la Antena 1 a încins reţeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Eva Zaharescu transformată de intervenţii estetice

Fiica Andreei Berecleanu începe să nu mai semne deloc cu ea, după ce a apelat la intervenții estetice. Tânăra a ales să își schimbe aspectul fizic și să se folosească de trucurile din cabinetul medical al esteticianului pentru a fi la modă. Eva, acum o tânără majoră, nu mai este de mult o adolescentă, cele mai noi imagini cu aceasta arătând o femeie în toată regula, care nu ezită să apară în ipostaze incitante.

Eva pare să fi fost nemulțumită de modul în care chipul său arăta în trecut și a ales să apeleze la experiența unuia dintre membrii familiei sale. Tatăl vitreg și actualul soț al Andreei, medicul Constantin Stan, deține un cabinet de estetică, unde cel mai probabil și-a făcut și Eva Zaharescu intervențiile.

Fiica prezentatoarei TV și-a dorit buze mai pline, motiv pentru care a apelat la intervențiile pe bază de acid hialuronic. Cu noua sa imagine, tânăra s-a transformat într-o prezență care răvășește internauții cu fiecare fotografie postată pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: