Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație au copiii Andreei Berecleanu cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu. Jurnalista a mărturisit totul!

Ce relație au copiii Andreei Berecleanu cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu. Jurnalista a mărturisit totul!

GALERIE FOTO (2)

Eva și Petru Zaharescu sunt cei doi copii ai Andreei Berecleanu cu fostul soț, Andrei Zaharescu. Prezentatoarea de știri a dezvăluit în cadrul unui podcast ce relație au aceștia cu tatăl lor.

Ce relație au copiii Andreei Berecleanu cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu. Jurnalista a mărturisit totul!

Andreea Berecleanu a divorțat în urmă cu opt ani de Andrei Zaharescu, cu care a avut un mariaj de 15 ani. Prezentatoarea de știri s-a temut atunci pentru starea emoțională a copiilor lor, Eva și Petru. Căsătorită în prezent, de cinci ani, cu medicul Constantin Stan, Andreea Berecleanu a dezvăluit ce relație au Eva și Petru atât cu actualul ei soț, dar și cu tatăl lor biologic, Andrei Zaharescu.

Fostul prezentator TV Andrei Zaharescu se calicește la banii pentru copiii săi. Andreea Berecleanu l-a învins în justiție - Rețete și vedete

Eva are 19 ani acum, iar Petru 16 ani. Andreea Berecleanu a precizat că cei doi frați au rămas în relații foarte bune cu tatăl lor, Andrei Zaharescu. De altfel, cu tatăl lor vitreg, Constantin Stan, Eva și Petru au o relație de prietenie foarte frumoasă.

„Ei (n.r. copiii), mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divoț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva. Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a mărturisit Andreea Berecleanu în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, potrivit Fanatik.ro

Andreea Berecleanu si sotul ei sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala. Constantin Stan a mai fost casatorit si acum a facut dezvaluiri despre primul sau mariaj. Neasteptat ce

Andreea Berecleanu: ”Am greșit ca mamă, cu siguranță”

Andreea Berecleanu recunoaște faptul că a mai greșit din rolul de mamă, dar are și lucruri de învățat de la copiii săi, mai spune prezentatoarea de știri, de la Prima Tv.

„Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede.(…) Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei”, a adăugat Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, despre căsnicia cu medicul estetician Constantin Stan: „Implicarea lui în educaţia copiilor e totală. Suntem ca majoritatea familiilor“

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: