Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, imagine emoționantă alături de cei trei băieți ai săi. Cum au reacționat fanii

Adela Popescu, imagine emoționantă alături de cei trei băieți ai săi. Cum au reacționat fanii

GALERIE FOTO (3) Adela Popescu, imagine emoționantă alături de cei trei băieți ai săi

Adela Popescu, imagine emoționantă alături de cei trei băieți ai săi. În curând, prezentatoare tv va aduce pe lume cel de-al treilea copil, dar până atunci blondina se bucură de timpul petrecut alături de cei doi băieți ai săi. Recent, Adela Popescu a postat pe Instagram o imagine emoționantă împreună cu cei trei copii ai săi.

Adela Popescu, imagine emoționantă alături de cei trei băieți ai săi. Cum au reacționat fanii

Adela Popescu, imagine emoționantă alături de cei trei băieți ai săi. Prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Peste câteva zile îl va aduce pe lume pe cel de-al treilea copil al său. Radu Vâlcan și soția sa sunt nerăbdători să-l cunoască pe mezinul familiei. Recent, vedeta și-a încântat fanii cu o imagine emoționantă alături de cei trei copii ai săi. De asemenea, vedeta a făcut și o glumă pe seama faptului că Instagramul nu a pus un emoji cu 3 băieți. „Cu toți trei băieții[…] Nu există emoticon cu trei băieți. Pesemne că nici prin gând nu le-a trecut creatorilor că mai sunt și astfel de variante pe lume”, a scris Adela.

Adela Popescu si copiii ei

Fosta moderatoare de la Pro Tv se bucură din plin de această perioadă, simțindu-se mândră că este mamă de băieți. Chiar dacă a mai trecut prin două nașteri, Adela este îngrijoratp de modul în care o să aibă loc a treia naștere. Vedeta speră să nu nască prin cezariană, preferând să aducă bebelușul pe lume pe cale naturală. „Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoști. Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea 😅. Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine.”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Adela insarcinata

De cealalată parte, Radu Vâlcan este și el emoționat, menționând că se pregătește intens pentru venirea pe lume a micuțului. ”Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii. Eu am emoții pentru că de la contorl la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea”, a spus Radu Vâlcan. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și onoare”. Cât despre ceilalți doi fii ai săi, Radu a spus că sunt entuziasmați să-și cunoască frățiorul. ”O protejează să nu-i atingă burtica, dacă îi roagă să-i aducă un pahar cu apă o ajută. Cu siguranță, în special Andrei cred că va fi mai gelos”, a mai spus Radu Vâlcan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: