Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a povestit că Radu Vâlcan o ceartă mereu. „Vestea bună este că nu îmi pasă”. Care este motivul

Adela Popescu a povestit că Radu Vâlcan o ceartă mereu. „Vestea bună este că nu îmi pasă”. Care este motivul

Adela Popescu a fost certată de soțul ei chiar zilele trecute. Motivul este unul foarte amuzant, dar Adela nu a fost deloc deranjată. Radu Vâlcan a surprinso-o pe frumoasa prezentatoare cu un mic dejun în oraș. Adela, fiind o graviduță pofticioasă a comandat tot ce a poftit. Radu Vâlcan a făcut o afirmație amuzantă.

De ce a certat-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu

Așa cum ne-a obișnuit, Adela Popescu povestește pe instagram pas cu pas ce se întâmplă în viața sa de zi cu zi. Recent, prezentatoarea le-a povestit fanilor despre ultima ei ieșire în oraș cu Radu Vâlcan. Blondina a spus că și-a comandat foarte multă mâncare fiindcă poftea mai multe delicatese, iar soțul ei a certat-o din acest motiv.

M-a scos sotul la un mic dejun si ma cearta ca de ce mi-am luat atata mancare. Cum ar veni, de grija. Vestea buna e ca nu imi pasa. Vestea proasta e ca nu imi pasa.Vedem cum scot camasa cand mi-o pasa. 😬„, le-a povestit Adela Popescu fanilor de pe instagram.

Adela Popescu, declarație de dragoste față de soțul ei.

Adela Popescu i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă lui Radu Vâlcan chiar pe rețelele sociale. Mesajul scris de prezentatoare a strâns zeci de mii de aprecieri din partea internauților.

Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic. Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele. Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. 😉 Nu isi aminteste ziua nuntii. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt sanse sa uite si de flori. Nu ma „scalda” in complimente. Nu imi spune zilnic „te iubesc”. Nu imi spune „femeia mea”. Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri. Nu ma mangaie in somn. 🙂 In schimb, astazi, pentru ca m-a vazut obosita, mi-a zis: ” distrag eu copiii, du-te sus si culca-te „. Imi aduce cirese si pepene cand vine de la alergat. In fiecare zi! Cand nu e sezon, cafea si paine calda. Imi lasa intotdeaua ultima bucatica de mancare din farfuria lui, asta dupa ce eu am terminat deja tot ce era in a mea. Imi gateste ce stie ca imi place. Uneori, ma duce cu masina doar „ca sa mai stam si noi de vorba”. Cand mananca usturoi doarme in alta camera. 🙂 Si, chiar acum, desi eu sunt sus de ceva timp, si aud ce haos e jos, nu vine sa ma „trezeasca” si nici nu ii trimite pe cei mici peste mine sa o faca. Dar, pentru ca si eu il iubesc, o sa cobor sa il salvez si sa mancam impreuna. Pentru ca stiu ca nu a mancat nimic de dimineata si nici nu o va face fara mine. @raduvalcan„, a fost mesajul Adelei Popescu pentru Radu Vâlcan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: