Redactia.ro
Home » Monden » Radu Vâlcan, stresat din cauza nașterii celui de-al treilea copil. Adela Popescu a povestit totul. „Dacă nasc în mașină”

Radu Vâlcan, stresat din cauza nașterii celui de-al treilea copil. Adela Popescu a povestit totul. „Dacă nasc în mașină”

Venirea pe lume a celui de-al treilea copil al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan se apropie cu pași repezi. Frumoasa prezentatoare a fost chiar astăzi în vizită la medic și le-a povestit internauților cum a decurs consultația, dar și care sunt cauzele pentru care Radu Vâlcan este foarte stresat.

Adela Popescu a fost astăzi la un control periodic îninte de a naște și a împărtășit câteva gănduri și cu fanii de pe instagram. Prezentatoarea le-a povesit internauților de faptul că Radu Vâlcan a devenit foarte stresat în ultima perioadă și că are fel și fel de curiozități trăsnite legate de naștere. Adela Popescu s-a destăinuind spunând că la ultima ecografie bebelușul se juca cu cordonul ombilical, iar soțul ei este stresat ca nu cumva să existe riscul ca cel mic din burtică să îl rupă.

Doamne, cat de important a fost ca in perioada asta grea sa vin fara nicio emotie la intalnirile cu Aladin/Avionel 🙂 Asta si pentru ca, din fericire, totul a decurs bine pana acum din punct de vedere medical, dar si pentru ca nu am fost nevoita sa vizitez un spital de fiecare data cand aveam stabilite controalele, ci veneam intr-un loc minunat, cu aparatura si specialisti in care am mare incredere. Si pentru ca astazi aveam programare din nou la medic, pe lista intrebarilor Radu mi-a subliniat trei:
-daca nasc in masina, in drum spre maternitate, el ce face? 😳
-pentru ca la ultima ecografie bebelusul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul sa il rupa? 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
-daca ajungem in timp util, sa spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii? Mi-a fost jena sa ii adresez intrebarile astea doamnei doctor @dr_anca_sultan , m-am limitat doar la a afla daca totul este bine. 🙂
Si este. ❤️„, a fost mesajul Adelei Popescu transmis urmăritorilor de pe instagram.

Din fericire, medicul a înștiințat-o pe Adela Popescu că sarcina decurge bine, totul este în regulă și că cel mic va veni pe lume în siguranță.

Adela Popescu, alertată târziu în noapte. „Mai am puțin până nasc și nu aș vrea să fac vreo nefăcută”

Adela Popescu a dezvăluit că nu mai are mult până la venirea pe lume a celui de-al treilea copil al familiei Popescu-Vâlcan și că este puțin stresată de situația actuală din spitale. Frumoasa prezentatoare voia să știe dacă există mămică care au născut în ultimele zile care îi pot oferi răspunsuri legate de procesul de naștere în perioada pandemiei. Ea voia să știe dacă va putea sta cu bebelușul ei chiar după naștere și dacă îi este necesar vreun test.

Salutare si scuze pentru ora tarzie! 🙂 Ce voiam eu sa va intreb… Exista aici mamici ce au nascut zilele astea? Care mai este protocolul in caz de test pozitiv Covid la internarea pentru nastere? Acum un timp erai mutat la maternitatea Bucur si nu aveai voie sa vezi copilul o vreme. Probabil nasteai cu medicul de garda. Cum mai este acum, stiti? Nu de alta, dar mai am putin pana nasc si nu as vrea sa fac vreo nefacuta pe final. Pe scurt, ma inchid in casa iar…sau nu? 🙂 Maine dimineata o sa sun si medicul meu, dar mi-a venit acum, inainte de culcare, ingrijorarea asta 🙂„, a fost mesajul Adelei Popescu.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: