Redactia.ro
Home » Monden » Radu Vâlcan, îngrijorat pentru Adela Popescu. Prezentatorul tv a vorbit despre starea de sănătate a soției sale, însărcinată cu cel de-al treilea copil

Radu Vâlcan, îngrijorat pentru Adela Popescu. Prezentatorul tv a vorbit despre starea de sănătate a soției sale, însărcinată cu cel de-al treilea copil

GALERIE FOTO (4) Radu Vâlcan, îngrijorat pentru Adela Popescu.

Radu Vâlcan, îngrijorat pentru Adela Popescu. Fosta prezentatoare de la Pro tv va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Radu Vâlcan este în culmea fericirii că va deveni tată a doua oară, dar în același timp este îngrijorat pentru starea de sănătate a soției sale. Ce probleme are Adela Popescu?

Radu Vâlcan, îngrijorat pentru Adela Popescu. Prezentatorul tv a vorbit despre starea de sănătate a soției sale, însărcinată cu cel de-al treilea copil

Radu Vâlcan, îngrijorat pentru Adela Popescu. Peste o lună, Adela Popescu și Radu Vâlcan își vor strânge în brațe cel de-al doilea copil. Frumoasa prezentatoare tv va aduce pe lume tot un băiețel, iar Alexandru și Andrei sunt nereăbdători să-și cunoască fratele. Cu toate astea, Radu Vâlcan se declară îngrijorat pentru starea de sănătate a soției sale.

Prezentatorul de la Antena 1 precizează că el este cel mai emoționat, pentru că Adela este deja obișnuită. Cu cât momentul nașterii se apropie, cu atât situația devine mai agitată, mai ales că blondina se confruntă cu probleme la coloană care ar putea face ca travaliul să fie mai greu. Radu a mărturisit că soția sa i-a născut greu pe primii doi băieți din cauza problemelor de sănătate. Acesta a spus că a stat la prima naștere 12 ore în travaliu și a avut dureri mari, iar la a doua naștere a stat 5 ore. „Are niște complicații la coloană, motiv pentru care cele două nașteri nu au fost destul de ușoare. La primul copil, travaliul a durat 12 ore. Copilul apăsa foarte mult pe coloană. Atingea niște nervi acolo.La a doua nașțere, travaliul a durat 5 ore, dar a fost mai dureros”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Până acum, sarcina Adelei Popescu decurge normal, dar teama pentru momentul în care micuțul va veni pe lume, în cam îngrijorează pe actor. Mai puternică pare să fie Adela, care își stăpânește emoțiile mai bine ca soțul ei. „Andrei și Alexandru sunt nerăbdători să-și cunoască frățiorul. Ne pregătim așa cum ne-am pregătit în cazul celorlalți doi copii. Adela este emoționată. Pentru că are cele două experiențe anterioare știe să îți stăpânească emoțiile mult mai bine ca mine. Când vine momentul acela, contracțiile, când știe că urmează să nască, îmi spune să stau liniștit. Știe foarte bine ce înseamnă și când este momentul prielnic”, a adăugat Radu.

Ce a descoperit Adela Popescu la ultima ecografie

Adela Popescu, 34 de ani, este mamă cu trei băieți. Vedeta a fost recent la control medical, pentru a se asigura că sarcina decurge normal. Aceasta a postat un mesaj pe contul de socializare, unde a dezvăluit că soțul său este neliniștit pentru ea. „Doamne, cât de important a fost ca în perioada asta grea să vin fără nicio emotie la intalnirile cu Aladin/Avionel .Asta și pentru că, din fericire, totul a decurs bine până acum din punct de vedere medical, dar si pentru că nu am fost nevoita să vizitez un spital de fiecare dată când aveam stabilite controalele, ci veneam intr-un loc minunat, cu aparatura si specialisti în care am mare încredere. Și pentru că astăzi aveam programare din nou ,pe lista întrebarilor Radu mi-a subliniat trei:

-dacă nasc în masina, in drum spre maternitate, el ce face?

-pentru că la ultima ecografie bebelușul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul să îl rupă?

-daca ajungem in timp util, să spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii?”, a scris Adela Popescu pe contul de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: