Redactia.ro
Home » Monden » Mitică Popescu i-a surprins pe români. Cum a fost surprins celebrul prezentator tv

Mitică Popescu i-a surprins pe români. Cum a fost surprins celebrul prezentator tv

GALERIE FOTO (2) Mitică Popescu i-a surprins pe români.

Mitică Popescu i-a surprins pe români. Recent, celebrul actor a surprins pe toată lumea după ce a făcut un gest de-a dreptul inedit. Mitică Popescu a intrat într-o horă machedonească organizată pe Calea Victoriei. Cei prezenți au crezut că nu văd bine!

Mitică Popescu i-a surprins pe români. Cum a fost surprins celebrul prezentator tv

Mitică Popescu i-a surprins pe români. Actorul va împlini 85 de ani peste câteva luni, dar are același spirit energic și se bucură de lucrurile mărunte. Recent, Mitică Popescu a surprins pe toată lumea cu apariția sa pe Calea Victoriei. Acesta a intrat într-o horă machedonească, ținând pasul cu cei tineri, dar mai ales cu dansatorii îmbrăcați în costumele tradiționale. Mitică Popescu își dorește să trăiască fiecare clipă și să se bucure de fiecare moment, mai ales după ce a încheiat emisiunea sa celebră „D’ale lui Mitică”, de pe TVR2. Zilele trecute, circulația a fost oprită pe Calea Victoriei cu ocazia unui flash mob organizat de angajații hotelului Capitol. Astfel, cei care se aflau în zonă au intrat în horă și au dansat pe melodia „Treambura pamporea”, iar românii l-au lăudat pe celebrul actor care a ales să se distreze alături de ei.

Mitica Popescu pe Calea Victoriei

Mitică Popescu a declarat într-un interviu că în această perioadă de pandemie nu a avut probleme de sănătate. „Nu am avut COVID-19, mulțumesc lui Dumnezeu, am fost sănătos. Încă nu m-am vaccinat, dar văd că ne constrânge până ajungem să ne vaccinăm cu toții. Nu îmi plac aceste noi restricții, este foarte greu că am ajuns să stau cu ceasul după mine să mă duc la magazin ca să nu închidă. Este adevărat că nu doar mie îmi este greu, ci tuturor, nu sunt eu victimă”, a declarat Mitică Popescu.

Mitică Popescu, văduv de 23 de ani

Mitică Popescu a trăit o poveste de dragoste minunată alături de Leopoldina Bălănuță. Cei doi s-au cunoscut în 1973, iar în primul an cei doi au fost prieteni buni. Încet-încet, între cei doi s-a înfiripat o dragoste cum rar mai există. „Ne facea placere sa ne intalnim doar noi doi, fara prieteni, si stateam ore intregi intr-un restaurant pana la ora inchiderii. Fara declaratii banale, pompoase, am simtit amandoi ca suntem facuti unul pentru celalalt. Am realizat ca o iubesc pe Poldi atunci cand a trebuit sa fie internata timp de o luna si jumatate la Fundeni, din cauza unei peritonite. O vizitam in fiecare zi, ii duceam de mancare si stateam cat mai mult posibil langa ea. Si acum imi mai aduc aminte ca m-a rugat sa-i fac rost de o caseta cu Demis Roussos. I-am indeplinit dorinta si m-am bucurat de bucuria ei.”, declara Mititică Popescu.

S-au căsătorit la câteva luni de la cutremurul din 1977, iar în 1998, actorul avea să trăiască cea mai îngrozitoare zi. Leopoldina a acuzat dureri de stomac, iar medicii i-au spus acestuia că soția sa se află în stare gravă. Chiar în noaptea de 14 octombrie, Leopoldina a fost operată, dar medicii nu au reușit să o salveze. Actorul este văduv de 23 de ani pentru că iubirea ce i-a purtat-o soției sale a fost prea mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: