Redactia.ro
Home » Monden » Cristina ICH a făcut dezvăluiri șocante! De ce boală suferă celebra influenceriță

Cristina ICH a făcut dezvăluiri șocante! De ce boală suferă celebra influenceriță

GALERIE FOTO (2) Cristina ICH a făcut dezvăluiri șocante! De ce boală suferă celebra influenceriță

Cristina ICH și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare că este nevoită să ia o pauză de la social media, aceasta având probleme de sănătate. Iată cu ce boală se confruntă ”Angelina Jolie de România”. 

Cristina ICH a făcut dezvăluiri șocante! De ce boală suferă celebra influenceriță

Cristina ICH este una dintre cele mai urmărite și apreciate influencerițe din mediul online. Iubita lui Alex Pițurcă s-a consacrat prin faptul că mereu spune lucrurilor pe nume și nu se ferește să-și facă auzită opinia. De asemenea, aceasta are o legătură strânsă cu fanii ei, de aceea îi ține la curent tot ce se întâmplă în viața ei, atât lucruri bune, cât și mai puțin bune.

De curând însă, se pare că șatena și-a panicat fanii după ce a postat un Instastory în care a spus că trebuie să ia o pauză din cauza unei probleme de sănătate. Toți s-au întrebat atunci dacă aceasta are din nou coronavirus, însă nu este vorba despre așa ceva.

Cristina ICH a făcut dezvăluiri șocante! De ce boală suferă celebra influenceriță

”Ne vedem curând, am nevoie de o pauză. O să fiu bine, dar câteva zile trebuie să stau sub observație. Mi-am luat și cremele cu mine. Nu stați niciodată cu dureri de cap și nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență”, a scris Christina Ich, pe Instagram.

Frumoasa influenceriță a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital. Cristina ICH a explicat că nu este nimic grav și că urmează un tratament. Mai mult, aceasta este prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă de sănătate, de aceea nici nu și-a dat seama care este motivul pentru care are dureri de cap frecvente.

”Nu am covid, din fericire, mă simt bine. Dar am o problemă cu sinusurile. Voi face un tratament de câteva zile, e prima oară când sufăr de această problemă, dar îmi voi reveni. Mi-a recomandat medicul tratamentul, mai ales că problema era serioasă, sunt înfundată toată… Nu e plăcut, dar, din fericire, nu e ceva foarte grav”, a spus Christina Ich, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Cristina ICH ia o pauză de la social media

De asemenea, problemele de sănătate au făcut-o pe Cristina ICH să stea departe de job-ul ei, și anume rețelele de socializare. Vedeta a fost cel mai bun influencer în 2020, nu va mai fi la fel de activă zilele următoare pentru că se va concentra pe sănătate. Frumoasa moldoveancă de peste Prut, supranumită „Angelina Jolie de România”, este nevoită să ia o pauză cât timp este internată în spital.

Cristina Ich are o relaționare foarte apropiată cu oamenii care o urmăresc. Sute de mii de fete îi ascultă sfaturile de viață, ba chiar multe dintre ele îi scriu mesaje pentru a le ajuta in diverse probleme. Influencerița și-a „câștigat” oamenii prin sinceritatea de care dă dovadă în mediul online, prin umor și multă empatie față de comunitatea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: