Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Crișan, refuzat de Oana Sârbu. Artistul a făcut mărturisiri surprinzătoare despre iubirea pe care i-a purtat-o actriței

Cătălin Crișan, refuzat de Oana Sârbu. Artistul a făcut mărturisiri surprinzătoare despre iubirea pe care i-a purtat-o actriței

GALERIE FOTO (3) Cătălin Crișan, refuzat de Oana Sârbu.

Cătălin Crișan, refuzat de Oana Sârbu. Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre dragostea pe care i-a purtat-o Oanei Sârbu. Deși nimeni nu a știut, Cătălin Crișan a mărturisit că a plăcut-o foarte mult pe actriță, dar aceasta l-a refuzat. Ani au trecut, dar Cătălin și Oana au rămas prieteni buni. Cum au reușit asta?

Cătălin Crișan, refuzat de Oana Sârbu. Artistul a făcut mărturisiri surprinzătoare despre iubirea pe care i-a purtat-o actriței

Cătălin Crișan, refuzat de Oana Sârbu. Cătălin Crișan și Oana Sârbu se cunosc de mulți ani, iar în prezent, sunt prieteni foarte buni. Cu toate astea, artistul a făcut dezvăluiri incendiare. Acesta a mărturisit că a fost îndrăgostit de Oana Sârbu și că a încercat să se întâlnească cu ea, dar a fost refuzat. Totul s-a întâmplat pe vremea când cei doi erau adolescenți și umblau în același cerc de prieteni.

Pentru început, Cătălin Crișan a crezut că ar fi un gest frumos să o invite pe Oana la dans, după care și-a luat inima în dinți să o invite în oraș. Dar a avut o surpriză, după ce actrița i-a spus că îl consideră doar un bun prieten și a refuzat întâlnirea. „Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a povestit Cătălin Crișan în cadrul unei emisuuni tv.

La rândul ei, Oana Sârbu a vorbit despre Cătălin Crișan, dar a refuzat să ofere mai multe detalii despre acea perioadă. „Mă încântă Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții. Dar, într-adevăr, ne știm de când eram copii. Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa să merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum”, a povestit aceasta pentru impact.ro.

De ce l-a refuzat Oana Sârbu pe Cătălin Crișan

Se știe că Oana Sârbu a fost o femeie extrem de curtată în tinerețe, fiind dorită de mulți bărbați, unii cunoscuți, alții mai puțin. Artista a spus că a preferat să-l refuze pe Cătălin Crișan, decât să-i dea curs sentimentelor sale. „Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac?”, a mai spus Oana Sîrbu.

Singurul bărbat care i-a câștigat inima artistei este compozitorul Virgil Popescu, cu care s-a căsătorit. Deși au mers pe drumuri separate în urmă cu ceva timp, Oana și Virgil au decis să colaboreze în continuare pe plan profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: