Redactia.ro
Home » Monden » Actualul soț al Alinei Vidican și-ar fi agresat fosta nevastă. Informații surprinzătoare despre milionar

Actualul soț al Alinei Vidican și-ar fi agresat fosta nevastă. Informații surprinzătoare despre milionar

GALERIE FOTO (4) Actualul soț al Alinei Vidican și-ar fi agresat fosta nevastă.

Actualul soț al Alinei Vidican și-ar fi agresat fosta nevastă. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a unit destinele cu iubitul milionar. Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti, la restaurantul ”The Addison”, unul dintre cele mai luxoase restaurante din Florida. Surprinzător, au ieșit la iveală informații șocante despre actualul soț al blondinei. Milionarul și-ar fi agresat fosta soție, împreună cu care are doi copii.

Actualul soț al Alinei Vidican și-ar fi agresat fosta nevastă. Informații surprinzătoare despre milionar

Actualul soț al Alinei Vidican și-ar fi agresat fosta nevastă. Fosta parteneră a lui Cristi Borcea și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist din Florida. Zilele trecute, Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti, după cinci ani de relație. Ulterior, au apărut informații șocante despre milionar. Conform unor informații, acesta ar fi fost un bărbat agresiv cu fosta soție a sa. Un raport al unei instanțe din Florida arată că milionarul și-a agresat fosta parteneră de viață, împreună cu care are doi copii. Claude Senhoreti ar fi agresat-o fizic pe Beatrice, mama copiilor săi.

Milionarul și fosta soție s-au cunoscut încă de pe vremea când erau tineri și s-au mutat în America pentru a trăit o viață de lux. La scurt timp după ce s-au mutat pe târâmul american, Beatrice și Claude au înființat o companie, unde femeia a ocupat încă de la început postul de președinte. Spre surprinderea apropiaților, despărțirea lor a fost tumultuoasă și nu au vrut să mai aibă vreo legătură. În prezent, Claude și Beatrice nu mai păstrează nicio relație de prietenie, deși au doi copii împreună. Cei doi s-au despărțit în 2017, iar la scurt timp, fosta parteneră și-a refăcut viața, cu un bărbat cu care estre împreună și în ziua de astăzi.

Alina Vidican s-a căsătorit

Alina Vidican a renunțat la viața din România și s-a mutat în America. Aceasta a divorțat de Cristi Borcea și a plecat departe de el unde duce o viață discretă. Blondina nu postează imagini pe rețelele de socializare, și nici interviuri nu a mai acordat. Pe 26 august, ALina și-a unit destinele cu iubitul milionar, Claude Senhoreti, iar el și-a făcut publică relația, postând câteva imagini de la nunta.

Se poate observa că Alina a atras toate privirile celor din jur. Și-a făcut apariția la nuntă într-o rochie albă, decoltată și mulată pe corp, purtând perle la gât, iar părul a fost foarte frumos aranjat. De asemenea, aceasta a impresionat și cu a doua rochie, fiind la fel de decoltată, dar cu o crăpătură pe picior.

Alina Vidican
Alina Vidican s-a casatorit

Claude i-a făcut o dedicație de dragoste pe rețelele de socializare actualei soții.„Domnul și doamna Senhoreti. Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Te iubesc din toată inima, sufletul meu pereche, iubita mea, cea mai bună prietenă a mea.Îți jur că nu te voi dezamăgi niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. TE IUBESC ❤️”, a scris milionarul pe Instagram.Alina Vidican s-a cunoscut cu Claude în urmă cu cinci ani, iar acum și-au unit destinele. Amândoi au copii din relațiile anterioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: