Redactia.ro
Home » Monden » Are 72 de ani, dar arată ca o adolescentă. Dezvăluirile spectaculoase făcute de Vera Wang

Are 72 de ani, dar arată ca o adolescentă. Dezvăluirile spectaculoase făcute de Vera Wang

GALERIE FOTO (8) Are 72 de ani, dar arată ca o adolescentă.

Are 72 de ani, dar arată ca o adolescentă. Creatoarea de modă Vera Wang face furori pe rețelele de socializare. Deși are 72 de ani, aspectul sfidează vârsta sa, iar oamenii sunt șocați de ea. Care este secretul tinereții al milioanerei?

Are 72 de ani, dar arată ca o adolescentă. Dezvăluirile spectaculoase făcute de Vera Wang

Are 72 de ani, dar arată ca o adolescentă. A stârnit un adevărat haos pe social media după ce a postat mai multe imagini prin care și-a arătat trupul perfect. Creatoarea de modă Vera Wang, în vârstă de 72 de ani arată impecabil. De origine americană, Vera a impresionat pe toată lumea cu aspectul care sfidează vârsta de 72 de ani. Bruneta are un succes imens în mediul online și nu numai. Are peste 600.000 de urmăritori, iar lumea este încântată să afle cât mai multe lucruri despre ea. „Postările mele de pe Instagram mă arată mai mult pe mine, varianta relaxată a mea. Vârsta a început totuşi să-şi spună cuvântul. Totuşi, sper că sunt mai mult decât o vârstă. Îmi doresc ca femeile să reuşească să depăşească această vârstă. Pot avea o carieră chiar şi la 72 de ani. Nu sunt doar un sex-simbol de 72 de ani„, a spus Vera.

Cu toate astea, vedeta este tristă pentru că nu are un partener de viață. Aceasta a recunoscut că îi lipsește prezența unui bărbat, mai ales după ce a divorțat de soțul ei. Vera are două fete, de 28 de ani, și 30 de ani, ambele necăsătorite. „Le spun că ar fi bine să se grăbească, trebuie să fiu în viaţă ca să pot să vă fac rochiile. Ele mereu îşi dau ochii peste cap şi părăsesc camera„, a dezvăluit Wang.

Imaginea care a șocat internetul

Vera Wang a postat o imagine de la ziua sa de naștere, care a stârnit reacții vehemente. Fosta pationoară și-a surprins urmăritorii cu trupul și fizicul, fiind lăudată pentru modul în care arată. „Are peste 70 de ani, dar arată mereu la vârsta de 30 de ani. Acest lucru este aproape imposibil! Dar, dacă rămâne așa până la 80 de ani, ADN-ul său trebuie investigat sau cel puțin păstrat pentru omenire„, a scris un utilizator. „OMG, arăți ca o adolescentă”, a exclamat un alt internaut.

Cu toate astea, o postare făcută de o prietenă de-a ei, avea să creeze un adevărat haos. Aceasta a postat o poză cu Vera, la o petrecere, care a scos în evidență detalii mai puțin cunoscute publicului. Conform todayonline.ro, Donna Karan a felicitat-o pe Vera pentru împlinirea vârstei de 72 de ani, iar imaginea cu cele două nu prea i-au mulțumit pe internauți.

Donna Tela si Vera

Ulterior, imaginea a devenit subiect de glume pe TikTok. „Simt că Donna a postat această imagine cu un scop„, „Așa arăt în momentul în care alte persoane postează imagini cu mine„, „Cred că Vera, cel mai probabil, nu te va mai chema la următoarea petrecere„, sunt doar câteva dintre comentariile apărute.

Vera Wang s-a născut pe 27 iunie 1949, la New York, iar la vârsta de 8 ani a început patinajul artistic. În timpul liceului, s-a antrenat pentru proba de perechi alături de James Stuart, iar în 1968 a participat la campionatele naționale de patinaj artistic din SUA. A ratat șansa de a intra în echipa olimpică a Americii, dar ulterior a devenit o celebră creatoare de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: