Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Eremia, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte fratele Alinei Eremia

Mircea Eremia, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte fratele Alinei Eremia

GALERIE FOTO (3) Mircea Eremia, infectat cu noul coronavirus.

Mircea Eremia, infectat cu noul coronavirus. Dacă în urmă cu câteva ore Alina Eremia anunța că s-a infectat cu noul coronavirus, fratele său, Mircea, a declarat că a fost testat pozitiv și el. Artistul se află într-o stare bună și a explicat cum a reușit să ia virusul.

Mircea Eremia, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte fratele Alinei Eremia

Mircea Eremia, infectat cu noul coronavirus. Frații Eremia au fost testați pozitiv cu noul virus ucigaș. În urmă cu câteva ore, Alina Eremia anunța pe rețelele de socializare că a fost infectată cu COVID-19, iar la câteva ore distanță, Mircea Eremia, fratele artistei, a declarat că a fost și el infectat cu noul coronavirus. Potrivit Cancan.ro. artistul s-a infectat în urmă cu câteva zile, dar nu știe de unde ar fi putut contacta virusul.

Cu toate că a avut grijă și s-a protejat, temutul virus a fost mai puternic. Mircea Eremia a declarat că se simte bine momentan, dar a avut câteva zile în care s-a simțit rău. „Simptomele au apărut miercuri, mi-a fost puţin rău, joi deja situaţia a fost mai rea, iar vineri mi-am făcut testul. Din fericire acum sunt mai bine, fac genuflexiuni şi flotări pentru că am prea multă energie. Nu ştiu de unde am luat boala.”, a declarat fratele artistei pentru sursa citată.

Întrebat dacă a luat contact cu sora sa în ultimele zile, artistul a spus că nu. Chiar și așa, frații Eremia s-au infectat cu COVID-19. În ultima perioadă, tot mai multe vedete au anunțat că au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, iar unele dintre acestea au ajuns la spital, având nevoie de tratament special coronavirusului.

Mircea Eremia vrea să facă box

Fratele Alinei Eremia a declarat în urmă cu ceva timp că este pasionat de box, motiv pentru care își dorește să intre în ring. Mircea a făcut mulți ani box, dar pasiunea pentru muzică l-a determinat să renunțe la activitatea sportivă. Acum, însă, e mai decis ca niciodată să meargă pe acest drum. „În general, îmi este frică doar de Dumnezeu, pentru că el este singurul care arată adevărul și calea cea dreaptă. Dar în ceea ce privește posibilii adversari, nu îmi este frică de nimeni. Deocamdată nu m-am antrenat, dar după ce mă antrenez sunt convins că nu o să fiu învins de nimeni.

Întotdeauna sportul a făcut parte din viața mea, dar mi-am dorit să dedic mai mult timp muzicii și a trebuit să renunț la activitatea sportivă. Pentru că întotdeauna am mers pe principiul că nu poți fi foarte bun în două domenii, așa că sportul a rămas pe planul doi” , a mai spus artistul pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: