Redactia.ro
Home » TV » Andra Voloș și Mircea Eremia, împreună? „M-a invitat la el acasă”

Andra Voloș și Mircea Eremia, împreună? „M-a invitat la el acasă”

GALERIE FOTO (5)

Andra Voloș și Mircea Eremia au fost surprinși din nou împreună, lucru care i-a făcut pe mulți să creadă că aceștia ar putea forma cel mai nou cuplu din showbiz. Dezvăluirile făcute de cei doi i-au șocat pe telespectatori. 

 

Andra Voloș și Mircea Eremia, cel mai nou cuplu din showbiz?

Apropierea dintre Andra Voloș și Mircea Eremia i-a pus pe gânduri pe mulți fani. Speculațiile au fost alimentate și de fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a mărturisit ce se petrece între ea și fratele Alinei Eremia.

Mircea Eremia, Andra Voloș și Nikolas Sax au colaborat pentru o melodie. Cei trei artiști au fost invitați la o emisiune TV pentru a vorbi despre noua piesă pe care au lansat-o, „Rău și bine”, care speră să ajungă cât mai repede în topurile muzicale.

Andra Voloș și Mircea Eremia au început să aibă o legătură din ce în ce mai vizibilă. Astfel, discuția din cadrul emisiunii a ajuns inevitabil la relația dintre ei. Fratele Alinei Eremia a mărturisit că Andra îi aduce buzetul pe buze, în timp ce artista a făcut o dezvăluire care a stârnit curiozitatea telespecatorilor.

”Chiar astăzi m-a invitat la el acasă să mâncăm cozonaci făcuți de mama lui. După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră. Mi-a zis că dacă mă duc la Buftea, acolo rămân”, a mărturisit Andra.

Nici schimbul de priviri sau replicile cu subînțeles nu au trecut neobservate. Fanii celor doi par să fie foarte încântați să vadă acest lucru. Nikolas Sax le recomandă să petreacă sărbătorile împreună și chiar le dorește să formeze un cuplu.

Eu zic că le-ar sta bine împreună de sărbători”, a precizat cântărețul.

 

 

Andra Voloș s-a lansat în muzică

Andra Voloș este una dintre cele mai celebre concurente din casa Puterea Dragostei. Deși apare în multe videoclipuri ale diferiților artiști, vedeta a vrut să demonstreze că poate și mai mult. Noua colaborare cu Mircea Eremia și Nikolas Sax a stârnit admirația internauților.

„Iubi, iubi, hai/ Stai aproape de mine și o să te simți ca în Rai/ Facem ocolul lumii din Maldive în Dubai”, sunt versurile noii melodii lansate de Andra Voloș cu Nikolas Sax și Mircea Eremia.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: