Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață

Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață

GALERIE FOTO (3) Cum arată soacra lui Dani Oțil.

Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută după ce s-a cuplat cu Dani Oțil. Cu toate astea, puțină lume o cunoaște pe mama blondinei. Recent, Gabriela i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere. Cum arată soacra prezentatorului tv?

Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață

Cum arată soacra lui Dani Oțil. Matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani se poate declara un bărbat norocos. Soția sa, Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai frumoase din România, iar recent a adus pe lume primul lor copil. Cu toate astea, puțină lume știe cine este mama fotomodelului. Gabriela are o mamă extraordinară, iar cu ocazia zilei sale de naștere, blondina i-a transmis un mesaj emoționant.

Fără doar și poate, soția lui Dani a moștenit frumusețea de la mama ei, iar de această părere sunt și internauții care au rămas surprinși. Soacra prezentatorul tv este tânără și elegantă. În semn al iubirii și al respectului pe i-l poartă, Gabriela i-a transmis un mesaj înduioșător. Textul a fost scris în dreptul imaginii de colecție cu cele două. „Acum că știu ce înseamnă să fii mamă… Toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine… La mulți ani, mama!’, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în dreptul pozei cu mama ei.

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

La începutul relației lor, ambii au încercat să păstreze discreția în legătura cu povestea lor de dragoste. Pe parcurs au început să le dea fanilor detalii despre relația lor, iar ulterior au confirmat că se iubesc. Frumoasa blondina a început să fie mai activă pe rețelele de socializare și să comunice mai mult cu urmăritorii săi. Modelul nu ezită să răspundă anumitor întrebări indiscrete, iar în momentul în care a fost întrebată cum l-a cunoscut pe Dani, Gabriela nu a ezitat să răspundă. Potrivit acestreia, prima lor întâlnire a avut loc la sediul Antena 1. : „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, le-a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor.

De asemenea, în cadrul unui interviu, Dani Oțil a vorbit despre viața lui intimă. Prezentatorul Tv i-a mulțumit fostei partnere, Mihaela Rădulescu pentru viața sexuală pe care a avut-o în următorii doi după ce s-au despărțit. „Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil.

În prezent, Dani Oțil și-a construit o familie frumoasă alături de Gabriela. Înainte ca blondina să nască, cei doi s-au căsătorit și au organizat un eveniment restrâns, invitând doar persoanele apropiate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: