Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, gest nobil pentru copiii internați în spitale. Prezentatoarea tv i-a surprins pe internauți

Mirela Vaida, gest nobil pentru copiii internați în spitale. Prezentatoarea tv i-a surprins pe internauți

Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1

Mirela Vaida, gest nobil pentru copiii internați în spitale. Vedeta tv a demonstrat în nenumărate rânduri că este sufletistă, iar atunci când vine vorba despre copii se emoționează foarte tare. Recent, Mirela Vaida a impresionat pe toată lumea cu gestul său.

Mirela Vaida, gest nobil pentru copiii internați în spitale. Prezentatoarea tv i-a surprins pe internauți

Mirela Vaida, gest nobil pentru copiii internați în spitale. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct s-a confruntat cu numeroase situații în care erau implicați copiii, demonstrând că este o fire extrem de emoționată și sensibilă. Mirela Vaida își reamintește că este mama a trei copii și se sensibilează. Blondina a spus de nenumărate ori că cei trei copiii ai săi sunt cele mai importante persoane ființe din viața sa.

Atunci când a aflat că poate ajuta copiii internați în spitale, moderatoarea tv nu a mai stat pe gânduri și a făcut un gest emoționant. Până pe 12 octombrie se organizează o expoziție în unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală, iar Mirela Vaida s-a oferit unul dintre cele mai dragi obiecte vestimentare, pentru ca banii să fie donați copiilor din spitale. Vedeta a donat organizației o ie în culori vii, din mătase, iar prețl licitației pornește de la 200 de lei. Licitația se va încheia în data de 12 octombrie, ora 12.00.

Mirela Vaida

Într-o postare pe rețelele de socializare, asociația caritabilă i-a mulțumit Mirelei Vaida pentru inițiativa sa, iar organizatorii au spus că cel mai frumos lucru este să-i faci cei mai fericiți pe copiii aflați pe patul de spital.

Mirela Vaida, amenințată în direct la TV

În urmă cu câteva luni, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie, în direct, la TV. Vedeta tv a fost atacată de o femeie complet dezbrăcată care a intrat în platoul emisiunii. Aceasta a avut o piatră pe care a a vrut să o arunce către Mirela, în timp ce aceasta își prezenta subiectul zilei.

Din fericire, vedeta tv s-a ferit, iar producătorii emisiunii au chemat ambulanța și poliția. „Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac.Norocul meu că nu m-a nimerit”, a mai spus Mirela Boureanu-Vaida.

Zile la rând, Mirela Vaida s-a temut pentru viața ei, declarând, în lacrimi, în direct, că autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a nu se întâmpla o tragedie. După incident, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului, iar agresoarea a fost reținută, dar nu pentru mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: