Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Boureanu are o nouă iubită! Afaceristul a fost surprins în compania unei blonde misteriose

Cristian Boureanu are o nouă iubită! Afaceristul a fost surprins în compania unei blonde misteriose

GALERIE FOTO (5) Cristian Boureanu are o nouă iubită! Afaceristul a fost surprins în compania unei blonde misteriose

Cristian Boureanu are o nouă iubită! Afaceristul a fost surprins cu o blondă misterioasă la puțin timp de la despărțirea de Laura Dincă. 

Cristian Boureanu are o nouă iubită! Afaceristul a fost surprins în compania unei blonde misteriose

Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au anunțat despărțirea în urmă cu două luni, după o relație de mai bine de șase ani. Acum, afaceristul a fost surprins de paparazzi de la spynews.ro în compania unei blondine focoase, presupusa nouă iubită.

Întâlnirea celor doi a început, de fapt, cu o ieșire în oraș la care a participat și fiica lui Cristian Boureanu. Cel mai probabil, pentru a nu ieși în evidență, afaceristul a decis să își ia copila drept paravan, căci ulterior, după ce au părăsit restaurantul de lux din Nordul Capitalei, tânăra a dispărut din peisaj. Pe drumul de întoarcere spre casă, în mașină au fost doar Cristian Boureanu și blonda care l-a însoțit la restaurant. Însă, la prima oprire a celor doi, atunci când el a dat fuga la un xerox, un lucru ne-a atras atenția. În timp ce el rezolva problema unor acte, ea se conversa de zor la telefon, însă, în momentul în care el a revenit la mașină, poate pentru că nu trebuie să se știe deocamdată că sunt împreună, imediat ea i-a făcut semn cu mână să nu scoată niciun sunet. Drept urmare, ascultător din fire, Boureanu imediat s-a conformat și a apăsat pedala de accelerație fără a spune vreun cuvânt.

Odată ce treburile din oraș au fost rezolvate, cei doi au ajuns la imobilul unde vedeta locuiește, au parcat mașină și după câteva discuții au coborât din bolid. Însă, nu cu mâna goală. Căci, mare atenție, Cristian Boureanu i-a adus zâmbetul pe buze blondinei atunci când din mașina a scos o sticlă mare de șampanie fină, semn că au avut ceva de sărbătorit.

Laura Dincă, adevărul despre despărțirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă a dezvăluit că s-a despărțit de fostul politician Cristian Boureanu din cauza certurilor repetate, din ultima vreme. Nu se pune problema infidelității, a mai spus Laura Dincă. Mai mult, aceasta a precizat că a rămas în relații bune cu fostul ei partener.

”Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori”, a dezvăluit Laura Dincă pentru Fanatik.

Tânăra a mai punctat faptul că nu mai există cale de împăcare între ea și Cristian Boureanu. De asemenea, nu are ce să-i reproșeze și este de părere că certurile au pornit din cauza stresului.

”Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare. Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a mai afirmat Laura Dincă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: