Redactia.ro
Home » Monden » De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când e înnorat afară. Prezentatorul i-a lămurit pe cei interesați

De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când e înnorat afară. Prezentatorul i-a lămurit pe cei interesați

GALERIE FOTO (2) De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când e înnorat afară. Prezentatorul i-a lămurit pe cei interesați

De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când e înnorat afară. Prezentatorul a explicat motivul pentru care este tot timpul văzut cu ochii acoperiți. 

De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când e înnorat afară. Prezentatorul i-a lămurit pe cei interesați

De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când e înnorat afară. Prezentatorul nu este deloc fanul vremii din sezonul rece. Norii și temperaturile scăzute din ultima perioadă i-au afectat într-o anumită măsură starea de spirit, dar el a găsit repede o soluție. Acestuia nu-i lipsesc ochelarii de soare nici când e înnorat afară.

Răzvan Fodor a răspuns curiozității unora cu privire la alegerea lui de a purta ochelari de soare chiar dacă vara a trecut de mult și cerul este înnorat mare parte din zi. După ce a făcut mai multe InstaStory-uri în care purta ochelari de soare, când se afla în mașină și afară era înnorat, prezentatorul a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru. Nu numai internauții au avut această curiozitate, ci și un prieten al vedetei, care l-a și sunat să-l întrebe, potrivit spuselor lui. Astfel, după ce a realizat că mulți nu-i înțeleg alegerea, Fodor a explicat și a dat asigurări că nu încearcă să ascundă vreo problemă în zona ochilor.

De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când e înnorat afară. Prezentatorul i-a lămurit pe cei interesați

„M-a sunat un prieten când mi-a văzut story-ul. E un prieten bun, dar e un idiot, și mi-a zis”Bă, Fodor, de ce ești cu ochelarii de soare. Pentru că e întuneric afară, bă băiatule, și îmi dă stare de bine. Caut vara în mine. Înțelegeți? Are logică? Ochii îi am frumoși, adică nu-s bătut, n-am pățit nimic”, a spus Răzvan Fodor, pe InstaStory.

Pe lângă explicația referitoare la purtarea ochelarilor de soare, prezentatorul de la Splash! Vedete la apă a împărtășit cu internauții un lucru bun care i s-a întâmplat odată cu venirea frigului. Acesta a trăit bucuria momentului în care găsești bani de care nu mai știai în hainele de iarnă.

„Am scos paltonașul, că s-a făcut friguț afară, și m-am bucurat că am găsit în buzunarul de la piept 76 de lei, ceea ce vă doresc și vouă. Scorminiți-vă prin buzunare în hainele de iarnă!”, le-a recomandat el urmăritorilor de pe Instagram.

Cine este Răzvan Fodor și cum a devenit cunoscut

Răzvan Fodor este un actor și un cântăreț deja celebru în țară. Acum, el a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a participat la „Asia Express”, alături de Sorin Bontea, unde cei doi au câștigat.

Răzvan Fodor a avut o carieră muzicală până în 2016, când a făcut parte din trupa rock Krypton. Până în 2008, el a avut o carieră solo. Prezența în TV a devenit una obișnuită pentru actor, care a ajuns să prezinte chiar și emisiuni. El a colaborat mai mult timp cu Pro TV, unde a fost la cârma emisiunii „Masterchef” pentru mai multe sezoane.

Colaborarea lui cu postul nu s-a încheiat, însă, aici. El a prezentat show-ul „Vorbește lumea”, în faza inițială, alături de Vica Blochina, Nadine și Sore. Ulterior, această formulă a fost dată uitării, iar prezentatori au devenit Cove și Adela Popescu.

Totuși, Răzvan Fodor a devenit faimos și din postura de actor. El a jucat în mai multe telenovele de pe Acasă TV. El a jucat în „Păcatele Evei”, dar și în „Milionari de weekend”. De asemenea, el a jucat și în „Daria”, „Iubirea mea”, „Om sărac, om bogat”.

Răzvan Fodor a început un nou proiect TV, odată cu participarea la emisiunea Asia Express. El a dat postul Pro TV pentru rivala Antena 1, unde a început aventura alături de Sorin Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: