Redactia.ro
Home » Monden » Cabral, imagine emoționantă alături de fiul său. Prezentatorul tv este în culmea fericirii!

Cabral, imagine emoționantă alături de fiul său. Prezentatorul tv este în culmea fericirii!

GALERIE FOTO (3) Cabral, imagine emoționantă alături de fiul său.

Cabral, imagine emoționantă alături de fiul său. Prezentatorul tv a devenit tătic pentru a treia oară în urmă cu câteva zile. Soția sa, Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel pefrfect sănătos. Recent, Cabral a postat prima imagine cu fiul său!

Cabral, imagine emoționantă alături de fiul său. Prezentatorul tv este în culmea fericirii!

Cabral, imagine emoționantă alături de fiul său. Cabral și Andreea Ibacka trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinți de băiat în urmă cu câteva zile, iar Namiko are acum un partener de joacă. În urmă cu câteva zile, Andreea și bebelușul au ajuns acasă,iar Cabral și fiica sa au fost extrem de entuziasmați să-l cunoască pe mezinul familiei.

Recent, Cabral a postat prima imagine alături de fiul său. Acesta retrăiește pentru a treia oară cele mai frumoase emoții. Andreea a ajuns acasă cu cel mic, iar Cabral și-a luat pentru prima dată fiul în brațe. Fără doar și poate, pe chipul acestuia se citește dragostea pentru fiul său. „Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, a scris Cabral la descrierea fotografiei în care își ține în brațe băiețelul.

Cabral,prima imagine cu fiul sau

Andreea Ibacka, primele declarații după naștere

Andreea Ibacka este cea mai împlinită mămică! Vedeta are doi copii acum și se simte cea mai mândră. În urmă cu câteva zile, blondina a intrat în travaliu și a mers la spital pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil. La scurt timp, actrița a născut un băiețel perfect sănătos. Andreea a făcut primele declarații după naștere, mărturisind că cel mic a primit nota maximă la naștere. De asemenea, vedeta a spus că fiul ei nu seamănă deloc cu Cabral. „Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie.M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși.(…)

Bebe este incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a declarat Andreea Ibacka pe rețelele de socializare, după ce a născut.

În stilul său caracteristic, Cabral a mărturisit că s-a gândit ca pe fiul său să-l cheme Ragnar, fiind inspirat de un personaj din serialul „Vikings”.Propunerea a devenit și mai amuzantă după ce fiica sa, Namiko a venit cu ideea ca pe fratele ei să-l cheme „Leagăn”.

Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: – Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea si Cabral, impreuna cu fiica lor
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: