Redactia.ro
Home » Monden » Cât plătește pensie alimentară Christian Sabbagh pentru fiica sa Yasmine. Prezentatorul tv are patru copii

Cât plătește pensie alimentară Christian Sabbagh pentru fiica sa Yasmine. Prezentatorul tv are patru copii

GALERIE FOTO (4) Cât plătește pensie alimentară Christian Sabbagh pentru fiica sa Yasmine

Cât plătește pensie alimentară Christian Sabbagh pentru fiica sa Yasmine. În urmă cu câteva zile, Christina Sabbagh și soția sa au avut probleme în relație, motiv pentru care bruneta a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia. Ulterior, cei doi au declarat că a fost vorba despre o neînțelegere. Prezentatorul tv are la activ trei mariaje și patru copii. Cât plătește lunar pensie alimentară pentru fiica sa, Yasmine?

Cât plătește pensie alimentară Christian Sabbagh pentru fiica sa Yasmine. Prezentatorul tv are patru copii

Cât plătește pensie alimentară Christian Sabbagh pentru fiica sa Yasmine. Prezentatorul tv este căsătorit în prezent cu Iulia Sabbagh, împreună cu care are un băiețel și o fetită. Christian Sabbagh mai are doi copii, pe Yasmine Anne Marie Sabbagh și Eduard Sabbagh. Jurnalistul a fost căsătorit cu o colegă de facultate, care i-a dăruit un băiat, iar ulterior s-a căsătorit cu Louise Sabbagh. Cei doi au fost împreună 10 ani, având împreună o fetiță, pe Yasmine, pentru care jurnalistul plătește pensie alimentară. Pensia alimentară pe care Christian Sabbagh trebuie să o plătească pentru fiica sa este de aproximativ 10% din salariul pe care îl încasează de la Kanal D. Prezentatorul de știri pare să fie mult mai generos, având în vedere că îi oferă fiicei sale alte sume semnificative și cadouri.

Conform legii, aproximativ 10% din veniturile lui Sabagh se duce lunar către fiica sa, Yasmine. Potrivit Fanatik.ro, prezentatorul tv ar încasa cel mai mare salariu din cadrul departamentului de știri, și ar încasa, lunar, 15.000 de lei. Astfel, pensia alimentară pentru fiica sa ar trebui să fie 1.500 de lei.

Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție la tribunal

În urmă cu câteva zile, jurnalistul a ajuns în fața judecătorilor, după ce soția sa, Iulia, a cerut un ordin de protecție. Femeia a cerut ajutorul judecătorilor pentru a emite un ordin de protecție. Ulterior, prezentatorul tv a povestit ce s-a întâmplat între ei. Conform acestuia, Iulia a devenit geloasă pe fondul unor mesaje primite de acesta de la fani, după care a sunat la poliție. „Din prea multă dragoste… Nu vreau să satisfac setea de senzațional, nici să devin subiect de can-can. Pentru a-mi proteja familia față de unele atacuri, e necesar să ofer publicului câteva explicații. Pe Iulia, am cunoscut-o în august 2014, la mai bine de un an și jumătate după ce am divorțat de fosta soție! În seara de 1 octombrie, 2021, într-un episod de gelozie, am purtat o discuție mai aprinsă, pe tema unor mesaje primite pe rețelele de socializare, din partea unor fani/fane.Ea a fost urcată într-un echipaj, eu în altul. Peste câteva ore de audieri, mi-a fost pus pe masă un ordin de restricție. Sincer, m-a bufnit râsul, eram ca-n filmele de comedie cu Louis de Funès.

Degeaba am încercat să le explic polițiștilor că îmi iubesc familia, că avem 7 ani fericiți de căsnicie, că într-o relație mai există și certuri, mai ales când partenerii se iubesc la nebunie…’, spunea Sabbagh pe contul de socializare. La finalul mesajului, jurnalistul a mărturisit că el și soția sa se iubesc și nu le vor permite celorlați să intervină în căsnicia lor. „În încheiere, eu și Iulia avem o relație frumoasa, ne iubim, avem doi copii minunați și sub nicio formă nu vom permite cuiva să intervină în căsnicia noastră. Suntem două caractere puternice, nu întâmplător Destinul ne-a unit!’, a mai spus acesta.

Christian Sabbagh si Iulia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: