Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Vin Diesel a condus-o pe Meadow la altar, în locul regretatului actor

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Vin Diesel a condus-o pe Meadow la altar, în locul regretatului actor

GALERIE FOTO (8) Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit.

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Bucurie mare în „familia Toretto”. Fiica regretatului actor, Paul Wakler s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan, la mai puțin de trei luni după ce și-au anunțat logodna. Vin Diesel a fost cel care a condus-o la altar pe Meadow.

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Vin Diesel a condus-o pe Meadow la altar, în locul regretatului actor

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Meadow Walker și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare după ce a anunțat că s-a căsătorit cu actorul Louis Allan, la doar trei luni după ce și-au anunțat logodna. Tânăra a postat un clip video alb-negru, în care apare alături de soțul său, dar și de Vin Diesel. Actorul a condus-o pe fiica lui Paul Walker la altar. Ceremonia a avut loc în Republica Dominicană, fiind prezentă și actrița Jordana Brewster, partenera lui Paul Walker în seria Fast & Furious.

Evenimentul a avut loc la 8 ani de la moartea tragică a actorului. La acea vreme, Meadow avea 15 ani, iar între timp, tânăra a înființat un ONG în memoria tatălui său, The Paul Walker Foundation. Nu se știe dacă bunicii și unchii lui Meadow au participat la nunta sa. Meadow Walker este model internațional,aceasta având o relație specială cu nașul ei, Vin Diesel. Actorul a mărturisit că simte o mare responsabilitate pentru ea și își dorește să o protejeze.

Vin Diesel, despre moartea lui Paul Walker

După moartea celebrului actor, Vin Diesel a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în care a vorbit despre pierderea acestuia. „Pablo, mi-aş dori să poţi vedea lumea chiar acum… şi impactul profund pe care întreaga ta viaţă l-a avut asupra ei, asupra noastră… asupra mea“, a scris Vin Diesel pe contul său de Facebook.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, în urma unui accident rutier. Actorul se afla în mașină cu Roger Rodas, iar autoturismul în care se aflau a depășit spațiul carosabil și s-a izbit de un stâlp și de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul și prietenul său participase înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statului Filipine.

În urma autopsiei s-a descoperit că Paul Walker nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci și a arsurilor suferite. Potrivit certificatului de deces, starul în vârstă de 40 de ani, a ars de viu, la câteva clipe după impact. În urma decesului actorului, care începuse să filmeze pentru Fast and Furios 7, filmările au fost întrerupte în decembrie 2013, fiind reluate la sfârșitul lunii aprilie. „Finalul original trebuia sa stabileasca atmosfera pentru urmatorul film din serie si directia in care ar fi evoluat franciza (..) Din pacate, dupa ce s-a intamplat tragedia, toate aceste aspecte au devenit irelevante. N-au mai contat si nici reprezentantii studiourilor nu au mai insistat sa respectam planurile initiale. Si-au dat seama cat de important era sa faca un film care sa incheie frumos povestea si care sa fie in acelasi timp un omagiu adus lui Paul Walker. Recunosc, am apreciat ca au gandit asa„, a spus regizorul James Wan.

Paul Walker și-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, acesta a debutat într-ul rol al filmului „Monster in the Closet”. A devenit celebru jucând în franciza „Furios și iute”, „The Fast and The Furios”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: