Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Concurenta de la Asia Express a spus totul

Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Concurenta de la Asia Express a spus totul

GALERIE FOTO (3) Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Concurenta de la Asia Express a spus totul

Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Concurenta de la Asia Express a povestit că această nuanță este mereu la modă, iar așa nu poate să-și greșească ținutele. 

Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Concurenta de la Asia Express a spus totul

Patrizia Paglieri, în vârstă de 50 de ani, concurentă la Asia Express și fostă jurată la MasterChef, a explicat care este motivul pentru care se îmbracă mereu în negru. Concurenta a povestit că ținutele ei sunt mereu negre, iar motivele sale sunt bine întemeiate. Ea a dezvăluit că aceasă culoare o ajută să nu-și greșească ținutele, dar dau și senzația de micșorare a siluetei.

Aceasta ține foarte mult la greutatea sa și a reușit să slăbească printr-un stil de viață sănătos. Patrizia a dezvăluit care este secretul datorită căruia a reușit să slăbească.

„Multă mișcare, fără pâine, acool, grăsimi, iar ultima masă nu mai târziu de 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, și chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu ăsta e motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanță, mereu la modă, ascunde dimensiunile. M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.ro.

Fiind o persoană ambițioasă, a reușit să aibă un corp de invidiat, iar dietele sănătoase și sportul fac parte din viața sa de zi cu zi.

Cine este iubitul Patriziei Paglieri

Patrizia Paglieri e bucătar de ani buni, a apărut în diverse show-uri culinare la mai multe emisiuni de televiziune. Acum, vedeta participă alături de Francesco, fiul ei, la „Asia Express”, sezonul 4. Aceasta a făcut recent dezvăluiri despre relația de dragoste în care e implicată. Vedeta se iubește de patru ani cu un afacerist străin, originar din Sicilia. Cei doi nu sunt de aceeași vârstă, iubitul ei fiind cu doi ani mai tânăr

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a declarat Patrizia Paglieri pentru click.ro.

Originară din Italia, Patrizia Paglieri s-a mutat în țara noastră în 1993, însă a durat destul de mult până a reușit să se acomodeze.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam. (…) Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”, a declarat Patrizia Paglieri pentru restograf.ro, anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: