Redactia.ro
Home » Monden » Ce job a avut Flick Domnul Rimă înainte să devină celebru. Când și-a dat seama că vrea să fie scriitor

Ce job a avut Flick Domnul Rimă înainte să devină celebru. Când și-a dat seama că vrea să fie scriitor

GALERIE FOTO (5) Ce job a avut Flick Domnul Rimă înainte să devină celebru

Ce job a avut Flick Domnul Rimă înainte să devină celebru. Celebrul scriitor este apreciat de mulți români pentru talentul său de a compune versuri pe orice temă. În urmă cu câteva luni a anunțat că pleacă de la Radio ZU, acolo unde a lucrat în ultimii ani. Vedeta a mărturisit că vrea să se axeze pe alte proiecte. Unde a lucrat celebrul Flick înainte de a deveni cunoscut?

Ce job a avut Flick Domnul Rimă înainte să devină celebru. Când și-a dat seama că vrea să fie scriitor

Ce job a avut Flick Domnul Rimă înainte să devină celebru. Flick este apreciat de milioane de români, iar în ultimii ani a reușit să facă multă lume fericită cu versurile sale. Pe numele său real Sebastian Andrei Filcea, a activat o bună perioadă de timp radio, dar în urmă cu trei luni a decis să se despartă de postul Radio Zu. Deși toată lumea știe că Flick scrie versuri pe orice temă, puțini sunt cei care au descoperit ce meserie avea Flick înainte de a deveni celebru.

Flick este din Câmpina și a ajuns în București pentru a se înscrie la facultate. Acesta a absolvit Academia de Studii Economice, devenind contabil de meserie. Ulterior, Flick a fost angajat în cadrul a două companii multinaționale, de unde a demisionat după doar trei luni pentru a-și urma pasiunea pentru scris. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Sebastian Andrei Filcan a vorbit despre cariera sa, dar și despre momentul când și-a dat seama că vrea să se facă scriitor. Părinții săi nu au fost de acord ca el să devină scenarist, dar Flick și-a urma într-un final menirea.

Mie părinții mi-au spus. Mama mi-a spus că nu știe ce e asta cu scenaristică. Ea mi-a spus bravo că sunt contabil, că o să ajung nu știu ce. Cu toate astea, trei luni am lucrat la o firmă multinațională și, în paralel, și la radio. Am avut contract la radio trei luni, apoi mi-au făcut pe perioadă nedeterminată. Apoi m-am dus la multinațională să le spun că nu e de mine, că îmi pare rău. Eu, în momentul ăla, la firma respectivă, era mult să spun că eram un team-leader, eram acolo, aveam o vechime de doi sau trei ani, arătam altora ce să facă, altora veniți de câteva luni.Și au venit șefii de atunci la mine și mi-au zis să îi las până mâine. Am avut niște emoții, că voiam să continui cu radioul. Îmi făceam filme că nu mă lasă, cine știe cât mă pune să mai stau„, a declarat Flick pe YouTube, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Când și-a dat seama Flick că este pasionat de poezii?

Celebrul scriitor și-a dat seama că este pasionat de poezii și de compunerea de versuri când era copil, iar pe parcurs și-a dat seama că are un talent înnăscut în acest domeniu. Deși a fost mereu încurajat de profesoara sa de limba română, Flick a mărturisit că reticența părinților săi l-au determinat să considere, pentru o vreme, că versurile nu erau un element la modă.

Cred că treaba asta generală cu versurile e un talent, un talent cu care m-am născut, nu un talent dobândit, precum înotul sau tenisul, eu mai știu. Eu mă bucur cu evoluția în viața mea pe care am avut-o până acum. De multe ori îmi spuneam mie sau mă întrebam: Dacă exploatam treaba asta mai demult?Tentative au fost. Adică eu scriam versuri, puerile, încă din generală. Când am început să mai citesc, când a început să îmi placă limba română în liceu, scriam tot felul de poezioare, i le trimiteam doamnei Merca, doamnei profesoare, mă felicita, mă încuraja, dar am observat o reticență în jurul prietenilor și colegilor mei. Îți dai seama, etapa aia, clasa a noua, a zecea, a unsprezecea, în care toți se îmbrăcau nu știu cum și ascultau BUG Mafia, și veneam eu. Du-te, măi Eminescule, de aici. Nu era cool și chestia asta să știi că m-a înfrânat puțin”, a mai spus Flick.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: