Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian, de Revelion. Internauții au rămas șocați FOTO

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian, de Revelion. Internauții au rămas șocați FOTO

GALERIE FOTO (6) Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian, de Revelion.

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian, de Revelion. Moartea lui Emi Pian i-a îndurerat pe copiii și apropiații acestuia. Fiul cel mare al liderului Duduienilor îi duce dorul tatălui său, motiv pentru care în noaptea dintre ani a recurs la un gest surprinzător. Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian?

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian, de Revelion. Internauții au rămas șocați FOTO

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian, de Revelion. Liderul Clanului Duduienilor a fost ucis în 2020 în urma unei răfuieli sângeroase cu un alt clan. Duduienii primeau lovituri după lovituri, iar anul trecut, tatăl lui Emi Pian deceda în închisoare. Aly, fiul cel mare al lui Emi Pian nu poate trece peste moartea tatălui său și îl pomenește la fiecare pas. În noaptea dintre ani, tânărul de 23 de ani a postat un clip video pe Facebook în timp ce petrecea Revelionul în cimitir, la mormântul lui Emi Pian.

Aly Pian a construit un cavou imens, iar în interior apropiații lui Emi Pian au împodobit bradul, au pus instalație și au dat artificii în noaptea de Revelion. Tânărul a vrut cu orice preț să petreacă Anul Nou la mormântul tatălui său, unde muzica a răsunat pe aleile cimitirului. La aproape doi ani de la moartea liderului Duduienilor, rudele nu l-au uitat pe Emi Pian, iar locul său de veci este mereu plin cu lumânări, flori și poze cu el.

Emi Pian a murit la vârsta de 39 de ani

Pe 4 august 2020 a avut loc o răfuială între două clanuri din Capitală. Liderul Clanului Duduianu, Emi Pian a fost ucis în urma răfuielii. Deși a fost dus de urgență la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Deși există dovezi asupra incidentului în urma căruia Emi Pian și-a pierdut viața, procurorii nu au reușit să rezolve cazul. Principalul suspect în cazul morții acestuia Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. El a fost arestat preventiv, iar frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian Pian au fost arestați,  fiindcă au încercat să îl ucidă pe Richard Emanuel.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea- n.r.), cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Richard Emanuel- n.r.), cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa. Totodată, față de cei trei inculpați s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, explicau anchetatorii, la momentul respectiv.

Jocul de barbut ar fi declanșat scandalul. Aceștia au decis să se întâlnească într-un local pentru un joc de barbut, iar aici a fost scos la iveală faptul că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi, cât și de la celălalt clan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: