Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO/FOTO Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Eveniment de mare anvergură în India

VIDEO/FOTO Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Eveniment de mare anvergură în India

GALERIE FOTO (2)

Iulia Vântur a îmbrăcat o rochie de mireasă în India, acolo unde locuiește alături de iubitul său. Aceasta s-a mutat în India în anul 2012 și povestește că și-a găsit locul și menirea alături de cel care îi este suflet pereche, Abdul Rashid Salim Salman Khan.

Iubitul Iuliei Vântur este actor, producător, dar și cântăreț. Iulia are acum 41 de ani și este îndrăgiă de publicul din India. Ea și-a construit o carieră solidă în lumea muzicii. Acum a venit momentul și la un mare eveniment din India a îmbrăcat rochia de mireasă.

Eveniment de mare anvergură în India

În India a avut loc un eveniment, pe 17 mai pentru lansarea unor bijuterii splendide, dedicate mireselor, unde Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Aceasta apare îmbrăcată în rochie de mireasă și accesorizată cu bijuterii opulente. Imaginile au strâns mii de like-uri, iar fanii chiar și-ar dori să îi vadă pe cei doi unindu-și destinele.

„Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Când va merge în fața altarului

Iulia Vântur a fost întrebată de un fan „când vor merge cei doi în fața altarului”:

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit”, a spus Iulia, continuând: „Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, i-a mărturisit Iulia fanului.

Slaman Khan, despre căsătorie

De asemenea, Slaman Khan a vorbit despre căsătorie într-un interviu pentru Bombay Times:

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus actorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: