Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, concurente la „Bravo, ai stil”. Ce au avut de împărțit în trecut

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, concurente la „Bravo, ai stil”. Ce au avut de împărțit în trecut

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi sunt concurentele nou-intrate în ringul „Bravo ai stil”. Puțini știu, însă, că cele două au un trecut comun, năbădăios. Dacă acum se vor duela în stil, acum câțiva ani se certau pe iubirea fotbalistului Nicolae Mitea. Bătaia dintre cele două a fost, la acea vreme, unul dintre cele mai mari scandaluri mediatice.

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, concurente la „Bravo, ai Stil”

Concurentele emisiunii „Bravo, ai stil” sunt deja la linia de start, competiția începând într-o săptămână. Printre acestea se numără și Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, vedete care, în trecut, au avut ceva de împărțit. Vorbim, desigur, despre bătaia dintre cele două, care a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal, la acea vreme.

Cât timp Raluca îl sună și îl stresează în timpul nopții pe Nicky (Mitea, n.r.), e normal să mă enervez pe ea. De altfel, m-am și despărțit definitiv de Mitea. O să-mi caut un barbat care să mă iubească pătimaș. Da, e adevărat că am zgâriat-o pe Raluca. Încercam să-i iau telefonul din mână, că îl suna pe Nicky să-i spună că mă dau la ea. Dupa aceea, a venit prietenul ei și m-a amenințat cu bătaia”, a declarat Tonciu pentru Libertatea, pe atunci.

La rândul ei, Raluca Tănase își vărsa oful în diverse emisiuni televizate. “Potoleste-ți t*rfa! Uite vrea să mă bata”, îi replica lui Mitea pe atunci. Din fericire, disputa dintre cele două a fost dată uitării între timp, iar cele două au acceptat să apară împreună într-o emisiune televizată. Rămâne de văzut, însă, dacă cele două vor avea un comportament civilizat în timpul emisiunii „Bravo ai stil”

Emisiunea „Bravo, ai stil” începe pe 22 ianuarie

Așteptarea a luat sfârșit pentru iubitorii emisiunii „Bravo, ai stil”! Îndrăgita emisiune își va începe emisia pe 22 ianuarie, având același juriu. Așadar, Cătălin Botezatu se va întoarce la pupitrul juraților după sperieturile de sănătate pe care le-a avut în ultimele luni.

Până acum, concurentele care și-au confirmat prezența în emisiune au fost: Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu şi Bianca Rus, ele sunt participantele la emisiune. Prezentatoarea show-ului este tot Ilinca Vandici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: