Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo în intervalul 20 ianuarie-17 februarie. Se anunță ninsori în România

Prognoza meteo în intervalul 20 ianuarie-17 februarie. Se anunță ninsori în România

Ninsorile se întorc în România. Zonele afectate de zăpadă

Prognoza meteo în intervalul 20 ianuarie-17 februarie.  Se anunță ninsori în România. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Când vor apărea ninsorile în România?

Se anunță ninsori în România. Prognoza meteo în intervalul 20 ianuarie – 17 februarie

Conform ANM, vremea se va schimba în următoarea perioadă. Temperatura aerului va avea valori ce se situa peste limitele specific perioadei, îndeosebi în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele extracrapatice. Excepție este posibil să facă partea de nord a teritoriului, unde va exista o tendință spre excedent.

Prognoza meteo în intervalul 27 ianuarie – 3 februarie

Vremea se încălzi considerabil în următoarele zile, în aproape toate regiunile țării. Valorile maxime se vor înregistra în zona Dobrogei, când vor atinge 12 grade Celsius. Abia începând de săptămâna viitoare însă, temperaturile de peste zi vor scădea la jumătate iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte în special după 25 ianuarie, arată prognoza meteo transmisă de ANM.

Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor excedentară în regiunile intracarpatice și vor fi apropiate de normalul perioadei în restul teritoriului.

Prognoza meteo în intervalul 3 februarie – 17 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, ușor peste limitele specifice perioadei.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, local cu o posibilă tendință ușor deficitară.

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de normalul săptămânii în zonele de munte și se vor situa, în general, ușor peste limitele specifice perioadei în restul zonelor.

Citeste si:Cum prepari ceaiul de ceapă cu nuci, cel mai bun remediu pentru tuse

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: