Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou în postura de familie. Ce e între ei acum

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou în postura de familie. Ce e între ei acum

GALERIE FOTO (3)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut parte de o noapte în trei, reunindu-se de dragul micuței lor. Mulți se-ntreabă acum dacă nu cumva cei doi sunt pregătiți să dea o nouă șansă relației lor, dat fiind divorțul recent al Biancăi.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au petrecut o noapte împreună

Acum că a divorțat, Bianca își umple timpul liber cu momente petrecute cu fetița ei, Sofia, acum că aceasta nu mai locuiește la Arad cu bunica ei. Culmea e că lor li s-a alăturat aseară și Victor Slav. Fostul soț al Biancăi a mers la vedetă acasă pentru a petrece o seară împreună cu fiica sa.

Bianca nu a rezistat tentației și a imortalizat momentele petrecute în trei și apoi le-a făcut publice pe rețelele de socializare. La vederea acestor imagini, imaginația fanilor s-a aprins imediat și mulți au speculat la o împăcare între cei doi, odată cu divorțul Biancăi. Ei bine, până la acest moment, cei doi n-au dorit să comenteze aceste zvonuri.

victor slav si bianca dragusanu
Victor Slav a petrecut noaptea cu fiica și fosta lui soție

Motivul divorțului de Alex Bodi

Amintim că în urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a semnat actele de divorț. Ea și Alex Bodi și-au spus adio după o căsnicie foarte scurtă, dar tulburentă. Vorbind despre motivele divorțului, Bianca a lăsat să se înțeleagă că fiica sa a asistat la scene necuvenite, ceea ce a făcut-o să pună punct mariajului cu afaceristul.

„Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze. Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Atunci când consider că nu sunt în sigurantă, pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate.”, a spus Bianca la Teo Show.

Mai mult de atât, vedeta TV spune că a realizat mediul toxic în care și-a făcut fiica să trăiască. „Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a adaugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru BODI

După divorț, vedeta și-a updatat profilul de pe Whatsapp și a postat un filmuleț care părea a fi adresat lui Alex Bodi. „Ce-am avut și ce-am pierdut!”, era mesajul cu direcție către fostul soț. Alături de acest mesaj se afla și un filmuleț, în care aceasta arăta un semn obscen.

Mesajul Biancăi de pe Whatsapp
Mesajul Biancăi de pe Whatsapp
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: