Redactia.ro
Home » TV » Unde poți vedea episoadele integrale din Vlad, serialul de la PRO TV. Îți faci cont gratis

Unde poți vedea episoadele integrale din Vlad, serialul de la PRO TV. Îți faci cont gratis

vlad serialul de la protv

Episoadele integrale din Vlad, serialul de la Pro Tv sunt online. Le poți vedea pe toate, integrale, gratis. Unde îți faci cont gratis pentru a urmări serialul.

În această perioadă, filmările pentru serialul Vlad de la Pro Tv au fost suspendate. Producătorii serialului au luat decizia de a opri, momentan, filmările, pentru a stop răspândirea virusului atât de periculos în aceste zile.

Fanii serialului nu vor mai putea vedea următoarele episoade din sezonul trei, pentru moment. Însă, există o veste bună pentru ei. Cei care urmăresc serialul Vlad sau care vor să înceapă să îl urmărească, îl pot vedea gratis. Pro Tv pune la dispoziție o platformă prin care se pot urmări primele sezoane din Vlad, serialul.

Unde poți vedea gratis episoadele integrale ale serialului Vlad

Toate episoadele sunt disponbile, gratuit, la orice oră pentru cei care vor să urmăreasca Vlad, pe platforma protvplus.ro. Aici poți să vizionezi toate episoadele care au fost difuzate la Pro Tv.

Ultimul episod a fost difuzat la televizor pe 16 martie. Filmările pentru sezonul 3 s-au oprit la episodul numărul 4. Regizorul serialului de la Pro TV, Jesús del Cerro, a spus că noul sezon cuprinde o dorință și mai puternică de răzbunare. El a dezvăluit că Vlad va fi capabil de fapte întunecate, chiar și de o crimă cu sânge rece.

Filmările pentru Vlad, serialul de la Pro Tv au fost oprite din cauza coronavirusului

Realizatorii serialului au decis să ia o pauză, pe perioadă nedeterminată, până se sfârșește criza COVID-19.

„Știm că nu va mai fi la fel fără întâlnirea noastră de la 20:30, însă în acest moment sănătatea tuturor este cel mai important lucru.

Vom fi însă alături de voi aici pe contul de Facebook cu proiecte speciale pe care în alt context, timpul nu ne-ar fi permis și nu m fi putut să le facem și să le împărtășim cu voi. Ne bucuram de ce avem și rămânem alături de voi”, au transmis producătorii serialului Vlad.

Pentru a menține legătura cu fanii, actorii din serialul Vlad au pregătit o întâlnire săptămânală online cu aceștia. În fiecare luni, de la ora 20.30, pe contul oficial de Instagram VLAD, Anghel Damian, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu și George Piștereanu intră live.

În aceste vremuri nemaiîntâlnite, când viețile noastre sunt reașezate după noi reguli, cel mai liniștitor lucru este să te întorci la obiceiurile frumoase de dinainte de criză. Din păcate, situația generată de virus ne-a obligat să oprim filmările și, neavând încă episoadele care să asigure continuarea, difuzarea s-a amânat și ea pentru vremuri mai bune. Dar asta nu înseamnă că obiceiul de a fi alături de voi în fiecare luni se oprește aici.



#Vladay continuă, de data aceasta în online, pe contul de Instagram oficial al serialului, unde în fiecare zi de luni, noi, cei din spatele ecranului, vom fi în dialog cu voi. Vom răspunde întrebărilor voastre, vom avea concursuri și alte surprize, pe scurt, vom încerca să aducem o parte din bucuria pe care o aveați la difuzarea episoadelor, sub o altă formă. Totodată, și pentru noi serile de luni vor fi mai frumoase, pentru că le vom petrece alături de voi”
, a declarat actorul Anghel Damian, potrivit unui comunicat transmis de Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: