Redactia.ro
Home » Știri » Luiza Melencu, un an de la dispariție. Din 14 aprilie, adolescenta nu a mai dat niciun semn de viață

Luiza Melencu, un an de la dispariție. Din 14 aprilie, adolescenta nu a mai dat niciun semn de viață

GALERIE FOTO (8) luiza melencu

Luiza Melencu a împlinit astăzi un an de la dispariție. Adolescenta nu a mai dat niciun semn de viață de când a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Cazul de dispariție de la Caracal rămâne unul dintre cele mai controversate din România.

Cazul Caracal

Cazul Caracal rămâne unul dintre cele mai controversate din România. Gheorghe Dincă, suspectul în cazul Caracal, se află în momentul de față în închisoare, dar despre cele două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu s-a aflat absolut nimic nici până în ziua de azi.

Luiza Melencu este prima victimă a lui Dincă,aceasta s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă pe data de 14 aprilie, iar de atunci familia nu mai știe nimic despre ea.

La aproximativ trei luni, mai exact pe 24 iulie, Alexandra Măceșanu este răpită și ea de Gheorghe Dincă. Însă, pe 25 iulie, Alexandra reușește să sune la 112 pentru a anunțat răpirea, dar acțiunea autorităților a fost una lentă.

Deși au ajuns la casa suspectului, nu era nicio urmă de Alexandra. Abia după dispariția ei, autoritățile au pus la cap toate acțiunile și au depistat că Luiza este tot victima lui Dincă, în vârstă de 66 de ani.

Luiza Melencu, fata dispărută pe 14 aprilie 2019

În urmă cu un an, Luiza avea să fie văzută pentru ultima oară de familia ei. Aceasta a fost luată la ocazie din Caracal de către Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani.

De atunci, fata nu a mai dat niciun semn de viață. Deși a fost reținut, Dincă nu a spus concret nici până în ziua de azi ce s-a întâmplat cu cele două fete fete.  Deși bărbatul a declarat inițiat că le-a ucis, autoritățile nu le-au găsit trupurile.

Dosarul Luizei Melencu nu a fost încă analizat în camera preliminară, iar un nou termen ar putea fi stabilit pentru luna mai. Familia fetei este sfâșiată de durere și speră să afle adevărul despre fetița lor.

Măcar în ultimul moment să aflăm adevărul. Noi nu ştim în realitate ce s-a întâmplat cu copilul meu„, spune plină de durere Monica Melencu, mama Luizei.

Gheorghe Dincă se află în arest din data de 28 iulie 2019 și nici în momentul de față, autoritățile nu le-au dat un răspuns concret celor două familii care speră ca fetele lor să fie în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: