Redactia.ro
Home » TV » Speak și Ștefania nu au câștigat Asia Express sezonul 3. Învingători sunt Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea

Speak și Ștefania nu au câștigat Asia Express sezonul 3. Învingători sunt Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea

GALERIE FOTO (3)

Au învins în marea finală echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Redactia.ro a aflat cine este marele câștigător în finala de la Antena 1.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express 3

Deși, inițial, sursele noastre dezvăluiseră că Speak și Ștefania ar fi câștigători

Știrea inițială:

După săptămâni întregi de speculații, iată că numele câștigătorilor a fost dezvăluit. Astfel, potrivit unor surse, Speak și Ștefania sunt cei care au ieșit câștigătorii ai acestei competiții, învingându-i în finală pe Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Speak și Ștefania au câștigat, așadar, marele premiu de 30.000 de euro, pus la bătaie de Antena 3, și titlul de câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express.

Amintim că cele două echipe s-au calificat în finală după ce au învins echipa formată din Adda și soțul ei, Cătălin. Anterior lor, echipa formată din Abagiu și Radu au părăsit competiția.

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în competiție

Competiția Asia Express a însemnat mai mult decât depășirea unor frici pentru cei doi. La sfârșitul unei probe, în fața competitorilor lor, Speak și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Copleșită de emoție și fericire, cântăreața i-a răspuns pozitiv cererii în căsătorie și a promis o nuntă cu fast. De altfel, ceilalți competitori s-au arătat mai mult decât încântați pentru momentul important din viața celor doi și au mărturisit că vor fi prezenți la evenimentul mult așteptat.

Vorbind despre o dată a nunții, Speak a mărturisit că nu se grăbesc să programeze evenimentul, dat fiind faptul că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus.  „ Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult’, a spus Speak la XNS.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini