Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top șase cele mai bune filme de comedie. Sunt cele mai tari pelicule din istorie

Top șase cele mai bune filme de comedie. Sunt cele mai tari pelicule din istorie

Comedii

Un film bun nu poate fi niciodată refuzat, iar cu atât mai puțin o comedie. Dacă vreți să râdeți, să vă relaxați după stresul zilnic de la muncă o soluție foarte bună este să urmăriți un film care să vă facă să vă destindeți. Și ce alegere poate fi mai bună decât o comedie?

Iată o listă de filme de comedie care merită văzute cel puțin o dată în viață!

1. Step Brothers (2008)

Doi bărbați imaturi devin frați vitregi, iar scandalul ajunge la el acasă. Părinții lor se căsătoresc iar bătălia pentru a le atrage atenția părinților devine amuzantă.

2. White Chicks (2004)

Povestea se înfășoară în jurul a doi agenți FBI, care trebuie să se deghizeze în două fete adolescente, care vor să intre în societate cu capul sus. Agenții trebuie să descopere o rețea de răpitori.

3. The Hot Chick (2002)

Un mare crai are parte de surpriza vieții lui, atunci când devine ceea ce nu își închipuia vreodată: femeie!

4. The Hangover (2009)

O trupă de prieteni are parte de o aventură de neuitat, cu trei zile înainte de nunta unuia dintre ei. Aceștia organizează o petrecere a burlacilor în Las Vegas, iar petrecerea de care au parte este atât de nebună încât mirele aproape că nu mai ajunge la nuntă.

5. Horrible Bosses (2011)

Pentru trei prieteni, viața la job a devenit groaznică din cauza șefilor lor abuzivi. Nu își permit să demisioneze, așa că singura soluție ce le rămâne este să încerce să le facă față liderilor companiei din care fac parte.

6. Drillbit Taylor (2008)

Ryan, Wade şi Emmit sunt trei prieteni care abia au început liceul și care vor să trăiască la maximum anii de liceu. Dar, ei dau de belea mult mai repede decât se așteaptau, din moment ce cel mai aprig bătăuș al școlii îi ia în vizor pe cei trei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: