Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul îngrijorător al președintelui Klaus Iohannis. ”Sunt îngrijorat de numărul de cazuri. Virusul nu pleacă în vacanţă”

Mesajul îngrijorător al președintelui Klaus Iohannis. ”Sunt îngrijorat de numărul de cazuri. Virusul nu pleacă în vacanţă”

Mesaj Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a vorbit recent despre scandalul prelungirii stării de alertă. Conform acestuia, această decizie ar fi una corectă și utilă.

Mesajul îngrijorător al lui Iohannis. Ce se ca întâmpla cu prelungirea stării de alertă

Șeful statului, Klaus Iohannis a declarat astăzi că prelungirea stării de alertă este o abordare utilă și corectă, susținând că membrii PSD fac scandal pentru a câștiga mai multe voturi.

”Guvernul a procedat conform legii şi, dacă cineva din Parlament este de altă părere, are dreptul să ceară o verificare. Felul de a proceda al Guvernului este şi legal, şi corect, şi oportun. Este o abordare şi utilă, şi corectă şi de bun simţ. Abordarea aşa-zisei Opoziţii din Parlament este exagerată. Fac scandal de dragul scandalului pentru a prinde câteva voturi”, a declarat Iohannis.

De asemenea, președintele s-a declarat îngrijorat față de numărul de cazuri de coronavirus care continuă să crească în ultimele zile. Întrebat dacă se va elabora din nou starea de urgență în cazul în care bilanțul îmbolnăvirilor va fi tot mai mare, acesta a precizat că aceasta este ultima soluție la care putem recurge.

Virusul nu pleacă în concediu şi în vacanţă, este în comunitate. Virusul nu pleacă dacă votează sau nu Parlamentul sau Opoziţia. Apar afirmaţii dintre cele mai nepotrivite pentru această perioadă. Feriţi-vă de virus! Au rămas în vigoare măsuri de bun simţ”, a afirmat preşedintele.

Reacția președintelui față de scandalul prelungirii stării de alertă

Șeful statului a menționat că au rămas în vigoare măsuri simple și importante. În ceea ce privește reimpunerea măsurilor de restricție, acesta a spus că cea mai importantă este revenirea economică, motiv pentru care nu se vor elabora și alte restricții.

În ceea ce privește scandalul prelungirii stării de alertă, acesta a spus că PSD încearcă doar să câștige mai multe voturi.

PSD încearcă să mai câștige niște voturi și nu face decât să inducă nesiguranță. Să vii cu o moțiune în criză sanitară mi se pare greșit și lipsit de bun simț și fundament. Acuzațiile sunt nefondate. Pentru ce să demiți Guvernul? Pentru că a luat măsurile la timp? E total lipsit de sens și de bun simț politic. Guvernul a venit și a făcut un buget bun, a gestionat situația de criză foarte bine, are un program economic sănătos. Acest guvern a făcut infinit mai mult decât se aștepta de la el”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: