Redactia.ro
Home » Monden » Emi Pian, interlopul ucis, avea o fiică superbă. Se lăuda cu ea în mediul online

Emi Pian, interlopul ucis, avea o fiică superbă. Se lăuda cu ea în mediul online

GALERIE FOTO (2) Emi Pian

Emi Pian, interlopul din clanul Duduianu c are a fost ucis luni, avea o soție superbă și doi copii. Acesta era unul dintre cei mai temuți și mai influenți oameni din lumea interlopă și avea acasă o nevastă superbă și doi copii.

Emi Pian avea o fiică superbă

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, era căsătorit din anul 2015 cu Cristina, o tânără foarte frumoasă. La acel moment, nunta lor a fost evimentul monden al anului, pentru că căsătoria a fost caracterizată de belșug, bogăție și distrație pe cinste.

La nunta lui Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, au participat 600 de invitați, dintre care majoritatea făceau parte din lumea interlopă din Constanța, Brăila și București.

Petrecerea care a avut loc în Bucureștii Noi nu putea fi completă fără cântăreții de manele cei mai cunoscuți. Astfel, Florin Salam, Adrian Minune, Costel Biju și Sorinel Puștiu au cântat la nunta liderului clanului Duduianu.

Din căsătoria lui Emi Pian cu frumoasa Cristina au rezultat doi copii. Cea mai mare dintre ei este o fată superbă, cu care se laudă foarte des pe pagina sa personală de Facebook.

Astfel, într-o postare pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, Emi Pian îi ura fiicei sale un călduros „La mulți ani”.

„La mulți ani fata mea mai mare multă sănătate mea, soarele meu”, a scris interlopul.

Fiica lui Emi Pian
Fiica lui Emi Pian

Reacțiile la postare și comentariile au fost foarte multe: aproape 1.000 de persoane au dat like și au fost aproape 300 de comentarii în care prietenii lui Emi Pian.

Cine este și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian

Fiica lui Emi Pian se ocupă cu magia albă, după cum spune chiar ea. Pe pagina ei personală de Facebook, Izabela se recomandă drept o vrăjitoare care poate rezolva orice problemă de căsnicie, de cuplu sau de iubire.

„Rezolv orice problema de la orice distanță! Să zicem că sunteți un cuplu perfect, va iubiți, va idolatrizati, v-a mers totul bine ani de-a rândul, ați făcut totul împreună și dintr-o dată apare o schimbare, o racelala unul de celălalt. Ajungeți că doi străini sub același acoperiș. Atunci încep semnalele de alarmă. Persoanele care cred în aceste lucruri pot să-și salveze căsnicia, cele care nu cred, până la urmă își dau seama. Dar e posibil că asta să se întâmple prea târziu. Uneori pierzi persona iubita și această ajunge în mâinile celei care a făcut să va despărțiți și e foarte greu să o mai aduci înapoi. Dându-ți seama și venind la vrăjitoarea de magie albă poți să-l aduci înapoi”, a scris Izabela pe pagină ei de Facebook.

Emi Pian, mesaj pe rețelele de socializare înainte de a fi ucis

Interlopul a transmis un mesa video pe pagina sa de Facebook, în care a spus că are multe dezvăluiri de făcute în perioada ce urmează.

„Când ajungem la 1000 (n red. urmăritori pe live) o să auziți ce n-ați auzit nici voi, nici Capitala, nici IGP, nici…tot. Oricum, îi respect pe toți, respect poliția română, fără ei nu am putea să ne facem treaba. Intră lumea peste noi în casă. Fără ei nu am putea să existăm. Cât timp există ei, existăm și noi. Pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă…strada”, a fost mesajul lui Emi Pian.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: