Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a vrut să se sinucidă. De ce voia să-și pună capăt zilelor

Oana Lis a vrut să se sinucidă. De ce voia să-și pună capăt zilelor

GALERIE FOTO (3) oana lis a vrut sa se sinucida

Soția fostului edil al capitalei, Viorel Lis a făcut o dezvăluire șocantă. Oana Lis a avut o copilărie grea și de multe ori a vrut să renunțe la lupta cu viața. În urmă cu câteva ore, Oana a postat o imagine cu locul în care a vrut să se sinucidă acum câțiva ani. Vedeta le-a povestit fanilor episodul negru de la 14 ani.

De ce a vrut Oana Lis să se sinucidă. Care este locul în care a vrut să renunțe

Oana Lis în vârstă de 41 de ani a vrut o copilărie în care a fost agresată de tatăl ei. Această trauma a urmărit-o mulți ani. La vârsta de 14 ani când un copil se bucura de adolescență ea se gândea să renunțe la viață. Soția edilului a descris printr-o postare pe pagina personală ce simte când se întoarce după ani de zile în locul care putea să îi fie sfârșit.

“Din locul asta am vrut sa ma sinucid in ziua in care am împlinit 14 ani…Ma bucur ca nu am facut-o! Simteam ca nimănui nu îi pasă de mine, dar o voce divină mi-a zis ca vor veni si zile bune în viata mea si sa nu fac păcatul vital…E ciudat sa ma întorc ca adult in locul asta…as vrea sa iau in brațe fetita de atunci…acel copil rănit…si ma gândesc cu durere ca încă sunt pe pământ copii care suferă….”, a scris Oana Lis pe pagina personală de Facebook.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Postarea vedetei a strâns mii de aprecieri în doar câteva ore. Fanii vedetei au încurajat-o și s-au bucurat că nu a decurs la asemenea gest.

Locul în care Oana Lis a vrut să se sinucidă

Nu e prima oară când Oana Lis vrea să se sinucidă. Ce motiv a avut

În urmă cu câțiva ani, vedeta a vorbit în premieră în cadrul unei emisiuni că a vrut să se sinucidă. Oana trecea printr-o perioadă grea. Ea începuse o nouă dietă pentru a slăbi, dar nu a avea rezultate. Nu se mai simțea bine în pielea ei, avea probleme financiare, iar prietenii o uitase. Atunci a s-a gândit să își ia viața, în ciuda faptului că a declarant în nenumărate rânduri că iubește viața.

Viorel Lis și Oana sunt împreună de peste 20 de ani. În ciuda diferenței de vârstă, ei au rămas împreună, iar soția edilului este un mare sprijin, mai ales de când el a început să aibă probleme de sănătate. Viorel Lis are doi copii din mariajele anterioare: Alina Lis și Adrian Lis, însă aceștia nu au o relație apropiată cu tatăl lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: