Redactia.ro
Home » Monden » Fotografia cu care Iulia Vântur și-a îngrijorat fanii. Românca s-a accidentat grav în India

Fotografia cu care Iulia Vântur și-a îngrijorat fanii. Românca s-a accidentat grav în India

GALERIE FOTO (2) Fotografia cu care Iulia Vântur și-a îngrijorat fanii.

Fosta prezentatoare Tv Iulia Vântur a suferit un accident la picior după ce a căzut în reședința iubitului său din India. Vedeta a postat pe InstaStory o fotografie cu o rană la picior, motiv pentru care și-a alarmat fanii.

Fotografia cu care Iulia Vântur și-a îngrijorat fanii. Românca s-a accidentat grav în India

Iulia Vântur s-a rănit la picior în urma unui incident în reședința lui Salman Khaan din India. Aceasta a postat pe InstaStory o imagine cu piciorul rănit, fără a menționa ce s-a întâmplat concret. Din imagine se vede clar că vedeta a avut parte de o căzătură zdravănă, care i-a produs câteva răni la picior. „Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…”, a fost mesajul acesteia alături de fotografie.

Artista și-a speriat pentru moment fanii, însă ulterior i-a anunțat că se simte bine și că a fost vorba doar despre o simplă sperietură.

Iulia Vantur s-a accidentat la picior
Sursa foto: Instagram

Iulia Vântur, poveste de dragoste alături de Salman Khaan

Iulia Vântur, în vârstă de 40 de ani și-a construit o carieră muzicală în India, unde locuiește de câțiva ani, alături de iubitul său, Salman Khaan.

Cei doi s-au cunoscut întâmplător, susținând că actorul în vârstă de 54 de ani nu a fost niciodată idolul ei. „Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie„, declara Iulia Vântur într-un interviu pen

Fotografia cu care Iulia Vântur și-a îngrijorat fanii.
Iulia Vantur

tru OK.

Deși este într-o relație cu Salman Khan de câțiva ani, Iulia Vântur a susținut că nu-și mai dorește să se căsătorească. „Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a spus Iulia Vântur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini