Redactia.ro
Home » Știri » Adelina Pestrițu, magnet de ghinioane. Acum are mână rănită

Adelina Pestrițu, magnet de ghinioane. Acum are mână rănită

Adelina Pestrițu COVID

Adelina Pestrițu scapă de una dă de alta. După ce s-a confruntat cu COVID, acum are mână rănită.

Adelina Pestrițu, internată 14 zile la spital

Vedeta a postat pe Instagram Stories o poză în care se poate observa mica rană făcută din cauza poziției în care și-a ținut smartphone-ul în perioada în care a fost spitalizată. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, imaginea a fost imortalizată în urmă cu două zile, iar pe ea, vedeta a scris următorul mesaj: “Efectul celor 14 zile doar cu telefonul”. Printre numeroasele persoane publice care i-au transmis un gând bun după ce a fost externată se numără și Oana Roman. Într-un mesaj video, fiica fostului premier i-a mărturisit: “ Adelina, bine ai revenit! Ți-am simțit lipsa. Te pup”.

Astfel, după două săptămâni, Adelina a postat un articol pe blogul său în care a povestit trauma prin care a trecut. Bruneta susține că din toată această experiență, faptul că a stat departe de fiica sa, a fost cel mai dureros lucru.

Regret că nu am fost atât de activă pe rețelele sociale, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. În perioada de izolare, mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care îl voi urca pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență. Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”, le-a transmis Adelina Pestrițu fanilor de pe Instagram.

 

Testată pozitiv cu COVID

Adelina Pestrițu era în parcarea spitalului în momentul în care și-a anunțat persoanele dragi că era infectată cu COVID. Ea a povestit că a intrat în contact cu o persoană care avea COVID. Ulterior, au fost testați și membri ai familiei ei, soțul acesteia find negativ.

Vizibil afectată de această situație și cu ochii în lacrimi, Adelina Pestrițu a spus că îi este teamă pentru ea și pentru familia ei, însă a dat și un îndemn la purtarea măștii de protecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: