Redactia.ro
Home » Monden » I-a sărit la gât Adelinei Pestrițu. Nu o crede că are COVID

I-a sărit la gât Adelinei Pestrițu. Nu o crede că are COVID

Adelina Pestrițu COVID

Scandal mare în showbiz. Adelina Pestrițu a anunțat că are COVID, iar paparazzi au filmat-o în timp ce plângea în hohote. Nici pe departe nu a impresionat-o pe Cristina Ich, care a acuzat-o pe Adelina că minte.

Cristina Ich a atacat-o pe Adelina Pestrițu insinuând că ar minți

„Dacă rămâi fără gust și fără miros, cum simți mirosul de brăduț? Ați văzut și la cazul Andreea Esca, oamenii au fost discreți. Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, foarte veselă, miroși brad… și seara te lovește un COVID. Mi-e foarte greu să cred că oamenii când rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează după”.

Ca urmare a reacțiilor de pe internet, Adelina Pestrițu a venit și ea cu o reacție, chiar din spital

„Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată… ulterior am luat decizia de a mă odihni. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. M-am programat la test, în drum spre spital am mâncat ciocolată și asta mi-a confirmat că am rămas fără gust, de la oră la alta apăreau schimbări în această privință. M-am internat, oamenii de aici sunt foarte amabili. În condițiile în care simtomele rămân doar acestea, în foarte scurt timp o să fiu trimisă într-un loc sigur, o să merg că stau izolată, nu acasă. Mă simt bine”.

Ce s-a întâmplat cu Adelina Pestrițu de cum s-a internat de COVID: „Am trecut prin…”

Adelina Pestrițu a anunțat marți seara printr-un Instastory că a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană care a contractat virusul.

În urma dezvăluirilor, internauții au criticat-o pe aceasta, susținând că minte cu nonșalanță. Astfel, vedeta a decis să explice cum și-a dat seama că are COVID-19.

Internată la Spitalul Militar, Adelina a făcut primele declarații de pe patul de spital. Fosta prezentatoare tv și-a dat seama că ceva nu este în regulă după ce și-a pierdut mirosul și gustul, având și o stare de oboseală accentuată. Mai multe aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: