Redactia.ro
Home » Sport » Cine este cel mai bogat fotbalist din lume! Cine i-a detronat pe Messi și Ronaldo

Cine este cel mai bogat fotbalist din lume! Cine i-a detronat pe Messi și Ronaldo

Faiq Bolkiah, Maritimo Funchal, avere,

Faiq Bolkiah este cel mai bogat fotbalist din lume. Nici nu este de mirare, pentru că este fiul prinţului Bruneiului și nepotul sultanului, Hassanal Bolkiah.

La 22 de ani este cel mai bogat fotbalist din lume, averea sa fiind de aproape 20 de miliarde de euro. Faiq Bolkiah face parte din familia regală din Brunei. Tânărul joacă pe postul de extremă. O perioadă a fost sub contract cu Leicester City de care însă s-a despărțit. Faiq Bolkiah a semnat astăzi cu Maritimo Funchal, din prima ligă a Portugaliei.

„Sunt fericit că mă aflu aici şi am luat această decizie. Sigur sigur că este clubul potrivit pentru mine şi pentru cariera mea. Obiectivul meu este să dau mereu totul la fiecare antrenament şi meci, să evoluez şi să îmi ajut echipa”, a spus Faiq Bolkiah potrivit site-ul oficial al clubului din Portugalia.

Bolkiah, unul dintre cei mai buni fotbaliști din țara sa

Până acum, fiul prințului Bruneiului a jucat pentru naționala țării sale de şase ori și a marcat și un gol. Nu în urmă cu mult timp a fost nimit și căpitanul echipei. Faiq Bolkiah a jucat până acum la mai multe echipe de renume, pentru echipele de juniori. Chelsea U18, Leicester U18, Leicester U23 și Southampton.
Deși banii pe care îi câștigă din fotbal sunt destul de puțini, puștiul de 22 de ani este cel mai bogat fotbalist din lume. Averea familiei sale depășește 20 de miliarde de euro. Vedeta celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo este pe locul doi în acest top cu o avere de 450 de milioane de euro. Locul trei este ocupat de argentinuanul, Leo Messi, cu 400 de milioane de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

👉 Faiq Bolkiah ℹ️ 22 anos ⚽ Médio/ Extremo Bem-vindo ao Maior das Ilhas! 💚❤️ #CSMaritimo #FaiqBolkiah

O postare distribuită de CS Marítimo (@csmaritimomadeira) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: