Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble are o relație cu un artist proaspăt divorțat? Un apropiat: „De asta a divorțat la început de septembrie”

Lidia Buble are o relație cu un artist proaspăt divorțat? Un apropiat: „De asta a divorțat la început de septembrie”

GALERIE FOTO (9) Lidia Buble are o relație cu un artist proaspăt divorțat_

Fanii Lidiei Buble tot așteaptă ca artista să apară la brațul unui bărbat, având în vedere că în urmă cu câteva luni  s-a despărțit de iubitul ei, prezentatorul Răzvan Simion. Ei bine, și-a surprins fanii. Artista a a apărut alături de solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au scos melodia Vino / Du-te’, iar internauții susțin că Lidia și Cornel ar avea o relație.

Lidia Buble are o relație cu un artist proaspăt divorțat? Un apropiat: „De asta a divorțat la început de septembrie”

Ca de obicei, Lidia Buble îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce face. Recent, artista a postat mai multe imagini de la filmările clipului „Vino / Du-te”, inclusiv glumele cu Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Astfel, internauții au decis imediat că între cei doi ar exista o relație mai mult decât profesională.

Într-unul dintre videoclipuri, Lidia sare la gâtul lui Cornel, iar acesta a reacționat cu un Ce faci, femeie?’ după care Lidia i-a răspuns, : Bine! Bine, bărbate!’. Ei bine, acest dialog, le-a dat de bănuit fanilor, susținând că cei doi ar avea o relație.

Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!’, Cred că de asta a divorțat la început de septembrie’, Plânge Răzvan dacă aude :))’, Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia,Lidia! ‘, Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire‘ sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a Lidiei.

Cornel Ilie a divorțat de soția sa

În luna septembrie, solistul trupei Vunk a anunțat că divorțează de soția sa, Eliza. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ani și au doi copii împreună, pe Zara, 5 ani și pe Cezar, un an. Potrivit acestuia, cei doi au decis să păstreze apropiată de dragul celor doi copii. Așadar, Cornel Ilie este un bărbat liber.

De asemenea, Lidia Buble a s-a despărțit în urmă cu câteva luni de prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion, după o relație de cinci ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când moderatorul era căsătorit cu Diana, mama celor doi copii ai săi.  Cu toate că aceștia s-au separat, Răzvan este în continuare managerul artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: