Redactia.ro
Home » TV » Îl mai ştii pe Soso, câştigătorul Big Brother din 2003? Ce a ajuns să facă acum Sorin Fişteag. FOTO

Îl mai ştii pe Soso, câştigătorul Big Brother din 2003? Ce a ajuns să facă acum Sorin Fişteag. FOTO

GALERIE FOTO (2) Soso

Soso, pe numele lui Sorin Fișteag, este cunoscut pentru faptul că a câștigat prima ediție a emisiunii „Big Brother”, în anul 2003. Acum, el are 39 de ani și are o profesie respectabilă. Iată ce s-a întâmplat cu Sorin Fișteag.

Cu ce se ocupă acum Sorin Fișteag, câștigătorul emisiunii „Big Brother”

În anul 2003, numele Soso era cunoscut de toți românii. Sorin Fișteag reușea să devină primul câștigător al marelui premiu al acestui show de televiziune. Pe atunci, el era student la Medicin în Timiloara. Iată ce s-a întâmplat cu Soso în tot acest timp!

După ce a luat marele premiu, Sorin Fișteag și-a continuat studiile în domeniul medical și a deveni, oficial, medic. Acum, el lucrează la un spital din Germania, unde este medic primar.

„Imediat după ce am terminat facultatea în 2006, am lucrat 4 ani în domeniul farmaceutic în România. Mi s-a propus la un moment dat să fiu promovat. Nu eram foarte sigur dacă e într-adevăr ceea ce îmi doresc. Plus că de când am început medicina am început-o din pasiune. Chiar mi-am dorit întotdeauna să fac medicina”, a povestit Soso.

Sorin Fișteag este medic primar în Germania

„În domeniul farmaceutic, însă, mi-a lipsit chestia asta: contactul cu pacienţii, munca de medic în sine. România, pe atunci, nu îmi oferea condiţiile care să îmi fi dat mie posibilitatea să devin medic. Adică pe salariul care era pe atunci ar fi însemnat ca părinţii mei, ca mama mea să mă ţină în continuare pentru încă 10 ani de zile. Ar fi fost imposibil pentru mine. De asta am mers în domeniul farmaceutic. Ştiam că am un salariu decent”, a spus Sorin Fișteag.

A plecat ulterior din domeniul farmaceutic, pentru că îi lipsea contactul cu oamenii, iar situația financiară nu ar fi fost deloc bună pentru el.

Sorin Fișteag spune că în Germania sistemul medical este cu totul altfel, iar acesta ar trebui să fie un etalon.

„Orice pacient, indiferent că a fost miner sau preşedintele Germaniei, beneficiază de acelaşi tratament. E satisfăcător şi pentru tine ca medic, profesional, când ştii clar că nu ai niciun fel de limită pentru pacienţii tăi. Tot ce ai nevoie este să fii un bun profesionist, adică trebuie să ştii exact ce faci şi să ştii foarte clar regulile, pentru că sunt reguli standard de procedură pentru orice boală, orice operaţie”, a povestit Soso.

Soso este medic
Soso este medic
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: