Redactia.ro
Home » TV » Andreea Marin, divă şi în bucătărie. “Zâna surprizelor” a uimit internetul cu preparatele sale

Andreea Marin, divă şi în bucătărie. “Zâna surprizelor” a uimit internetul cu preparatele sale

GALERIE FOTO (3) Andreea Marin

Andreea Marin este mereu elegantă pe platoul de filmare, dar în spatele camarelor de luat vederi, aceasta este o gospodină desăvârșită. Aceasta este pasionată de gătit și de cultivarea legumelor, așa că de fiecare dată când intră în bucătărie pune suflet în mâncare!

Andreea Marin, diva de la cratiță. Ce gătește vedeta pentru fiica ei

Prezentatoarea de televiziune este pasionată de grădinărit, iar din această iubire pentru plante a venit și dragostea pentru mâncare, pentru alimentele crescute bio, care ajung pe farfuria noastră. De această dată, Andreea Marin și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu pâinea pe care a făcut-o. Mulți dintre ei i-au cerau chiar și rețeta.

„Pâine cea mai buna iese în cuptorul de acasa, zice-o vorba veche! Eu cred ca totul iese bine când e dragoste, caldura sufleteasca și… cuptorul te ajuta, sa fiu sincera, cu riscul de-a strica puțin din poezia cu care-am început. Adevărul e ca, oricâtă grija aveam, puțintel tot ardeam inainte, și chiar asa nepriceputa nu sunt! Când si tehnologia e de partea ta însă, e altceva”, a scris pe contul său de socializare vedeta.

Andreea Marin, cursuri de gătit în Italia

Pentru că îi place așa mult să gătească, Andreea Marin a dorit chiar să învețe de la cei mai buni, așa că a urmat niște cursuri de gătit în Italia.

„Mirosul din grădină e de nedescris, o bucurie. E un amestec de miresme: regina nopții își dă mâna cu florile noi de lămâi și cu cele de mandarin sau de rodie, dar și cu iarba umedă, cu tufele pline ochi de fructe de pădure parfumate. Să nu uit de lavanda abia înflorită, de cimbru, salvie, mentă și atâtea verdețuri înmiresmate de toate felurile, dar mai ales de busuiocul uriaș cu frunză cât palmă de care sunt atât de mândră, l-am descoperit anul trecut pe Coasta Amalfi, acolo unde am urmat un curs de gătit și am văzut ce înseamnă o grădină adevărată, întinsă pe câteva hectare”, povestea Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: